Πολιτικοί αρχηγοί: Πού παίρνουν την τελευταία... ανάσα πριν τις ευρωεκλογές

10:44 4/5/2024 - Πηγή: Reporter

Οι διακοπές του Πάσχα αποτελούν για τους πολιτικούς αρχηγούς την τελευταία ευκαιρία για ανάπαυλα πριν από τη μάχη των ευρωεκλογών στις 9 Ιουνίου,

Οι πολιτικοί αρχηγοί επέλεξαν αγαπημένα μέρη για να περάσουν οικογενειακά αυτές τις ημέρες, συνδυάζοντας βέβαια πάντα και το κομμάτι της επικοινωνίας.

Οι φωτογραφίες στα social media από τον Επιτάφιο και την Ανάσταση αποτελούν

άλλωστε αναπόσπαστο κομμάτι της "καμπάνιας". Όσο δε για τον Στέφανο Κασσελάκη, η επίσκεψή του στην Κέρκυρα έχει άρωμα προεκλογικής περιοδείας, με βόλτες στο νησί, επαφή με τους πολίτες και... μπόλικα ποσταρίσματα σε Instagram και TikTok.

Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, κινήθηκε... παραδοσιακά και βρίσκεται οικογενειακώς στην Τήνο, όπως άλλωστε συνηθίζει να κάνει κάθε χρόνο.

Να τονίσουμε βέβαια ότι τη Μ. Πέμπτη πρόλαβε να είναι παρών στη λειτουργία των Παθών στη Μητρόπολη Αθηνών, στέλνοντας ένα ακόμα μήνυμα συμφιλίωσης με την ηγεσία της Εκκλησίας.

Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Στέφανος Κασσελάκης, είπαμε πως επέλεξε να κάνει Πάσχα στην Κέρκυρα, αλλά σχεδιάζει να επισκεφθεί και τους Παξούς τη Δευτέρα του Πάσχα.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης επιλέγει φέτος την Αθήνα για το Πάσχα, ελπίζοντας πως μπορεί έτσι να ανεβάσει τα ποσοστά του κόμματος στις αστικές περιοχές. Ως γνωστόν, στις τελευταίες εκλογές, το ΠΑΣΟΚ πήγε πολύ καλύτερα στην επαρχία απ' ό,τι στην Αθήνα.

Έκανε Επιτάφιο στο Αιγάλεω και Μεγάλο Σάββατο στον Καθεδρικό Ναό της Αθήνας. Από Δευτέρα του Πάσχα, όμως, ξεκινα περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.

Ο γγ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας θα κάνει οικογενειακές διακοπές στη Λαμία, ενώ ο Κυριάκος Βελόπουλος στη Θεσσαλονίκη.

Στην Καλαμάτα όπου και εκλέγεται θα κάνει Πάσχα ο Αλέξης Χαρίτσης.

#πολιτικοί_αρχηγοί #Πάσχα #εκλογές
Keywords
Αναζητήσεις
politikoi-archigoi-pou-pairnoun-tin-teleftaia-anasa-prin-tis-evroekloges.htm
Τυχαία Θέματα
Πολιτικοί, Πού,politikoi, pou