Προβλέψεις Bitcoin: Από $45.000 μέχρι… $1 εκατ. το 2024

Μπορεί το Bitcoin να έχει περάσει δύσκολα το τελευταίο διάστημα, αλλά οι περισσότεροι αναλυτές είναι αισιόδοξοι για τη συνέχεια, περιμένοντας να τα πάει από καλύτερα μέχρι… εντυπωσιακά καλά το 2024.

Το Cryptonomist συγκέντρωσε μερικές από τις προβλέψεις που έγιναν από ορισμένους γνώστες της αγοράς, αναλυτές και οργανισμούς για το πού μπορεί να φτάσει η τιμή του δημοφιλούς κρυπτονομίσματος το 2024.

Cathie Wood – 1 εκατομμύριο δολάρια

Η Cathie Wood,

Διευθύνουσα Σύμβουλος της ARK Invest, είναι γνωστή για τις αισιόδοξες προβλέψεις τις σχετικά με τις καινοτόμες τεχνολογίες. Η πρόβλεψή της ότι το Bitcoin θα φτάσει το 1 εκατομμύριο δολάρια έως το 2024 αντανακλά την ακλόνητη εμπιστοσύνη της στην κερδοφορία και τη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη του κορυφαίου κρυπτονομίσματος.

Η ανοδική στάση της Wood πηγάζει από την πεποίθησή της ότι το Bitcoin θα παίξει βασικό ρόλο στην αναμόρφωση του χρηματοπιστωτικού τομέα, στην προσέλκυση θεσμικών επενδύσεων και θα λειτουργήσει ως αποθήκη αξίας παρόμοια με τον ψηφιακό χρυσό.

Mike Novogratz – 500.000 δολάρια

Ο Mike Novogratz, ιδρυτής της Galaxy Digital, προβλέπει ότι το Bitcoin θα φτάσει τα 500.000 δολάρια έως το 2024, εκφράζοντας την εμπιστοσύνη του στη συνεχιζόμενη υιοθέτηση κρυπτονομισμάτων και την ωρίμανση της εν λόγω αγοράς.

Ο Novogratz αναμένει ότι το Bitcoin θα γίνει παγκόσμια κατηγορία περιουσιακών στοιχείων, με το αυξανόμενο θεσμικό ενδιαφέρον να ωθεί την τιμή του σε νέα ύψη.

Tim Draper – 250.000 δολάρια

Ο Τim Draper, διαχειριστής κεφαλαίων, είναι εδώ και καιρό υπέρμαχος του Bitcoin.

Η πρόβλεψή του για τιμή Bitcoin στα 250.000 δολάρια το 2024 αντανακλά την εμπιστοσύνη του στη μετασχηματιστική δύναμη των αποκεντρωμένων νομισμάτων.

Η αισιοδοξία του Draper έχει τις ρίζες της στην ιδέα ότι το Bitcoin θα διαταράξει τα παραδοσιακά χρηματοπιστωτικά συστήματα και θα χρησιμεύσει ως αξιόπιστο μέσο μεταφοράς και αποθήκευσης αξίας.

Standard Chartered – 120.000 δολάρια

Τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα έχουν μπει επίσης στον… χορό των προβλέψεων για την τιμή του Bitcoin. Η πολυεθνική τράπεζα Standard Chartered αναμένει ότι το Bitcoin θα φτάσει τα 120.000 δολάρια έως το 2024.

Αυτή η πρόβλεψη υπογραμμίζει την αυξανόμενη αποδοχή των κρυπτονομισμάτων στους κύριους οικονομικούς κύκλους, υποδηλώνοντας ότι ακόμη και τα καθιερωμένα τραπεζικά ιδρύματα αναγνωρίζουν τις δυνατότητες των ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων ως νόμιμη επενδυτική κατηγορία.

Pantera Capital – 148.000 δολάρια

Η Pantera Capital, επενδυτική εταιρεία που επικεντρώνεται στο blockchain, προβλέπει τιμή Bitcoin στα 148.000 δολάρια το 2024.

Η πρόβλεψή της είναι σύμφωνη με την ιδέα ότι η σπανιότητα και η χρησιμότητα του Bitcoin θα συνεχίσουν να οδηγούν τη ζήτηση, οδηγώντας τελικά σε υψηλότερες αποτιμήσεις. Η εμπειρία της Pantera Capital στις επενδύσεις σε blockchain προσθέτει σίγουρα βάρος στην πρόβλεψή της.

Tom Lee– 180.000 δολάρια

Ο Tom Lee, συνιδρυτής της Fundstrat Global Advisors, είναι γνωστός αναλυτής κρυπτονομισμάτων. Η πρόβλεψή του ότι το Bitcoin θα φτάσει τα 180.000 δολάρια το 2024 βασίζεται σε έναν συνδυασμό παραγόντων, όπως η αυξανόμενη υιοθέτηση, η περιορισμένη προσφορά και το αυξανόμενο θεσμικό ενδιαφέρον.

Robert Kiyosaki – 100.000 δολάρια

Ο Robert Kiyosaki, συγγραφέας του «Rich Dad Poor Dad», δεν είναι μόνο καθηγητής οικονομικών, αλλά και υπέρμαχος του Bitcoin.

Η πρόβλεψή του για τιμή Bitcoin στα 100.000 δολάρια έως το 2024 υπογραμμίζει τις δυνατότητες των κρυπτονομισμάτων ως αντιστάθμισμα έναντι των οικονομικών αβεβαιοτήτων. Η πίστη του Kiyosaki στην αξία των αποκεντρωμένων περιουσιακών στοιχείων αντανακλά το ευρύτερο συναίσθημα των οπαδών των κρυπτονομισμάτων.

Adam Back – 100.000 δολάρια

Ο Adam Back, ηγετική φυσιογνωμία στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων και ένας από τους πρωτοπόρους του Bitcoin, προβλέπει τιμή 100.000 δολάρια για το δημοφιλές κρυπτονόμισμα το 2024.

Η πρόβλεψη του Back βασίζεται στη βαθιά γνώση της τεχνολογίας και στην άποψή του ότι το Bitcoin είναι ο ψηφιακός χρυσός και ένα κρίσιμο συστατικό του μελλοντικού οικονομικού τοπίου.
Arthur Hayes – 70.000 δολάρια

Ο Arthur Hayes, συνιδρυτής της BitMEX, προβλέπει μια τιμή Bitcoin στα 70.000 δολάρια το 2024. Η πρόβλεψή του αναγνωρίζει την πιθανή αστάθεια της αγοράς κρυπτονομισμάτων, αλλά διατηρεί την εμπιστοσύνη στη μακροπρόθεσμη πρόταση αξίας του Bitcoin.

JP Morgan – 45.000 δολάρια

Η JP Morgan, με τον οικονομικό κολοσσό να είναι γνωστός για τον σκεπτικισμό του σχετικά με τα κρυπτονομίσματα, έκανε την πιο μετριοπαθή πρόβλεψη για την τιμή του Bitcoin.

Η εκτίμησή της στα 45.000 δολάρια έως το 2024 υποδηλώνει κάποια αναγνώριση της ανθεκτικότητας και της επιρροής της αγοράς του Bitcoin, αποκλίνοντας κάπως από την προηγούμενη στάση της και υπογραμμίζοντας τη μεταβαλλόμενη αντίληψη για τα ψηφιακά στοιχεία.

Η μέση τιμή… πρόβλεψης για το Bitcoin το 2024: 265.500 δολάρια

Οι προβλέψεις για την τιμή του δημοφιλούς κρυπτονομίσματος το 2024 ποικίλλουν, λοιπόν, ευρέως και κυμαίνονται από 45.000 δολάρια ως το εντυπωσιακά… φιλόδοξο 1 εκατομμύριο δολάρια.

Ο μέσος όρος αυτών των προβλέψεων ορίζει την τιμή του Bitcoin του χρόνου στα περίπου 265.500 δολάρια.

Οι αναλυτές, βέβαια, επισημαίνουν ότι η αγορά κρυπτονομισμάτων είναι δυναμική, επηρεασμένη από πολλούς παράγοντες, συμπεριλαμβανομένων των τεχνολογικών εξελίξεων, των κανονιστικών αλλαγών και των μακροοικονομικών συνθηκών. Έτσι, ασφαλείς προβλέψεις δεν μπορούν να γίνουν ,με τα δεδομένα να αλλάζουν συνεχώς και να αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον…

Bitcoinκρυπτονομίσματα
Keywords
Αναζητήσεις
provlepseis-bitcoin-apo-45000-mechri-1-ekat-to-2024.htm
Τυχαία Θέματα
Προβλέψεις Bitcoin, 45 000 … 1, 2024,provlepseis Bitcoin, 45 000 … 1, 2024