Σγουρός:Ο Χαρδαλιάς λέει ψέματα για τα αντιπλημμυρικά έργα στην Αττική

«Η ακρίβεια καίει όλους του Έλληνες και η περιφέρεια μπορεί να το αλλάξει αυτό μέσω των ελέγχων στην αισχροκέρδεια», δήλωσε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Γιάννης Σγουρός στον ΣΚΑΪ .

«Έχουμε μία πορεία 20 χρόνων, 12 χρόνια διοίκηση και 9 χρόνια αντιπολίτευση. Ποια άλλη παράταξη οποιασδήποτε κομματικής προέλευσης έχει μείνει; Όλοι πήγαν στα βουλευτικά έδρανα. Κικίλιας, Ψαριανός, Παφίλης, Βούτσης, Γεωργιάδης, Αλαβάνος, όλοι ήταν Νομαρχία και Περιφέρεια μεχρι το 2014», δήλωσε ακόμα.

«Το μεγαλύτερο έργο που κάναμε και δεν το λέει κανείς είναι η διοικητική μεταρρύθμιση του 2010 του Καλλικράτη,

που φέραμε τους ευρωπαικούς πόρους και δεν το ψήφισε κανεις. Μπήκε στην Περιφέρεια το 30% των ευρωπαικών πόρων από το κάθε πακέτο που παίρνει η εκάστοτε κυβέρνηση, ενώ ο δεύτερος πόρος που δημιουργήσαμε όταν γιναμε Νομαρχία ήταν τα τέλη μεταβιβασης αυτοκινήτων».

Σχετικά με τον κ. Χαρδαλιά και το πρόγραμμά του ο Γιάννης Σγουρός δήλωσε: «Εμείς έχουμε έναν στρατηγικό σχεδιασμό. Ξεκαθαρίζουμε ότι έχουμε τόσα λεφτά και θα κάνουμε τα εξής έργα. Ακούω τον κ. Χαρδαλιά να λέει ότι μπορεί να κάνει αντιπλημμυρική θωράκιση στην Αττική, η οποία χρειάζεται δυόμιση δισ.. Πώς θα το κάνει αυτό όταν έχουμε χίλια εξακόσια εκατομμύρια για πέντε κωδικούς από την Ευρωπαική Ένωση και 200 εκατομμύρια για τα πέντε χρόνια που θα διοικήσει; Άρα λέει ψέμματα».

«Λάθος του κ. Μητσοτάκη που παίρνει τον Χαρδαλιά από το χεράκι και τον πάει βόλτα, δεν πρέπει να το βλέπουμε κομματικά, να ψηφίζουμε τοπικά, αυτοδιοικητικά. Εμείς έχουμε στο μυαλό μας την Αττική», είπε ο Γιάννης Σγουρός στον ΣΚΑΪ.

ΣγουρόςΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣεκλογές
Keywords
Αναζητήσεις
sgouroso-chardalias-leei-psemata-gia-ta-antiplimmyrika-erga-stin-attiki.htm
Τυχαία Θέματα