Συνεχίζουν ανοδικά τα κρυπτονομίσματα- Ξεπέρασε τα $26.000 το Bitcoin

Στα «πράσινα» κινούνται για ακόμα μια συνεδρίαση τα σημαντικότερα βάσει κεφαλαιοποίησης κρυπτονομίσματα, με το Bitcoin να επιχειρεί ακόμα και τα 27.000 δολάρια.

Πιο αναλυτικά, το μεσημέρι της Τετάρτης (24/8) το Βitcoin κερδίζει 2,08% στα 26.483,1 δολάρια, με το Ethereum να κινείται ανοδικά 1,73% στα 1.671,23 δολάρια.

Όσον αφορά άλλα γνωστά κρυπτονομίσματα, το Solana ενισχύεται 4,87% στα 21,774 δολάρια, ενώ το Cardano σημειώνει άνοδο 2,75% στο 0,2672 δολάριο.

Το Polkadot ανεβαίνει 1,29% στα 4,482 δολάρια, το Dogecoin σημειώνει οριακή άνοδο 0,31% στο 0,063605

δολάριο και το Shiba Inu ενισχύεται 1,22% στο 0,00000832 δολάριο.

Παρά τα σημερινά και τα χθεσινά κέρδη στην αγορά, τα περισσότερα περιουσιακά στοιχεία διαπραγματεύονται σημαντικά χαμηλότερα από ό,τι πριν από μια εβδομάδα μετά από μια διψήφια πτώση την περασμένη Πέμπτη.

Παράλληλα, όπως σημείωσε ο John Glover, επικεφαλής επενδύσεων στον δανειστή κρυπτογράφησης Ledn και πρώην διευθύνων σύμβουλος της Barclays, η πτωτική τάση για τα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία μπορεί να συνεχιστεί για εβδομάδες. «Τόσο η τεχνική όσο και η θεμελιώδης προοπτική για τα περιουσιακά στοιχεία κινδύνου, συμπεριλαμβανομένων των BTC και ETH, υποδεικνύουν χαμηλότερες τιμές τις επόμενες εβδομάδες», σημείωσε ο Glover.

Η έλλειψη ρευστότητας και συμμετοχής στην αγορά αυτή τη στιγμή δεν υποστηρίζει υψηλότερες τιμές, τόνισε από την πλευρά του ο Don Kaufman, συνιδρυτής της TheoTrade, σε συνέντευξή του στο CoinDesk TV.

«Δεν πιστεύω ότι το Bitcoin μπορεί να διατηρήσει υψηλότερες τιμές χωρίς πιο ενεργή συμμετοχή στην αγορά», είπε ο Kaufman. «Έχουμε δει ενδείξεις γρήγορων, αδιάκοπων κινήσεων στις πρόσφατες συνεδριάσεις συναλλαγών, πολλές από τις οποίες μπορούν να αναχθούν στην έλλειψη συμμετοχής στην αγορά».

Από την πλευρά της, η Callie Cox, αναλύτρια στην επενδυτική εταιρεία eToro, σημείωσε ότι «πιθανότατα θα δείτε κάποιες ανοδικές και καθοδικές κινήσεις, καθώς το Bitcoin προσπαθεί να επιστρέψει στα 30.000 δολάρια».

Στο μεταξύ, η αγορά αναμένει ότι ο πρόεδρος της Fed, Jerome Powell, θα μπορούσε να εκφωνήσει μια πιο επιθετική ομιλία σχετικά με τις αυξήσεις επιτοκίων αυτή την εβδομάδα στη συνεδρίαση της κεντρικής τράπεζας στο Jackson Hole.

κρυπτονομίσματαBitcoinΑγορά
Keywords
Αναζητήσεις
synechizoun-anodika-ta-kryptonomismata--xeperase-ta-26000-to-bitcoin.htm
Τυχαία Θέματα