Το Ethereum γίνεται αποπληθωριστικό και μπορεί να φτάσει τα $3.000

Το Ethereum έχει καταφέρει να… αποτινάξει την πτωτική του τάση και θα μπορούσε να φτάσει τα 3.000 δολάρια, καθώς η πρόσφατη φρενίτιδα για τα altcoins «αναζωογόνησε» τη δραστηριότητα του δικτύου, σημείωσε ο Μάρκους Τίλεν, επικεφαλής έρευνας της Matrixport.

Τα εβδομαδιαία έσοδα του Ethereum, τα οποία είναι τα έσοδα από τις χρεώσεις συναλλαγών του δικτύου, αυξήθηκαν πρόσφατα πάνω από 30 εκατομμύρια δολάρια για δύο συνεχόμενες εβδομάδες, από το ετήσιο χαμηλό των 12 εκατομμυρίων δολαρίων που σημειώθηκε στις αρχές Οκτωβρίου, σύμφωνα με τα στοιχεία του Token

Terminal.

«Μια τακτική ανοδική τάση θα μπορούσε να έχει αξία για όσο διάστημα οι εβδομαδιαίες προμήθειες Ethereum παραμένουν πάνω από 30 εκατομμύρια δολάρια», πρόσθεσε ο Τίλεν, θέτοντας έναν στόχο τιμής 3.000 δολαρίων με βάση τα τεχνικά μοτίβα διαγραμμάτων.

Η ανοδική προοπτική σηματοδοτεί μια στροφή από τις πτωτικές προβλέψεις του Τίλεν για το Ethereum τον Σεπτέμβριο, όπου ανέφερε την επιδείνωση των εσόδων του δικτύου και της δραστηριότητας των χρηστών. Πράγματι, το Ethereum στις αρχές Οκτωβρίου υποχώρησε σε χαμηλό 7 μηνών, ενώ η σχετική αποτίμησή του έναντι του Βitcoin υποχώρησε σε χαμηλό 15 μηνών.

Παράλληλα με ένα σημαντικό ράλι για το Βitcoin και την υπόλοιπη αγορά κρυπτονομισμάτων έκτοτε, το Ethereum αναπήδησε περίπου 20%.

Το Ethereum μετατρέπεται σε αποπληθωριστικό

Η εναλλαγή κεφαλαίων από το Bitcoin σε altcoin βοήθησε στην τόνωση της δραστηριότητας των χρηστών στο Ethereum, το οποίο είναι το θεμέλιο πολλών πρωτοκόλλων αποκεντρωμένης χρηματοδότησης (DeFi) και αποκεντρωμένων ανταλλαγών (DEX), επεσήμανε το IntoTheBlock.

Στο δίκτυο διακανονίστηκαν μεταφορές περιουσιακών στοιχείων αξίας 250 δισεκατομμυρίων δολαρίων την περασμένη εβδομάδα, η μεγαλύτερη αξία από την κρίση των περιφερειακών τραπεζών στα μέσα Μαρτίου και από 105 δισεκατομμύρια δολάρια στα τέλη Αυγούστου, σύμφωνα με τα δεδομένα του IntoTheBlock.

Ως αποτέλεσμα της αυξανόμενης δραστηριότητας στο Ethereum, τα δεδομένα του blockchain δείχνουν ότι περισσότερο Ethereum «κάηκε» από ό,τι προστέθηκε στην προσφορά του την περασμένη εβδομάδα, μετατρέποντας το token σε αποπληθωριστικό μετά από δύο μήνες πληθωρισμού.

Η αυξανόμενη δραστηριότητα στην αλυσίδα σηματοδοτεί ότι τα θεμελιώδη στοιχεία της αγοράς κρυπτογράφησης βελτιώνονται, σύμφωνα με τον Λούκας Οουτουμούρο, επικεφαλής έρευνας στο IntoTheBlock.

«Η βελτίωση της δραστηριότητας στην αλυσίδα και οι αυξανόμενες τοπικές εισροές δείχνουν την ισχυρή ζήτηση που οδηγεί στο ράλι των κρυπτονομισμάτων», επεσήμανε.

ethereumCryptoκρυπτονομίσματα
Keywords
Αναζητήσεις
to-ethereum-ginetai-apoplithoristiko-kai-borei-na-ftasei-ta-3000.htm
Τυχαία Θέματα
Ethereum,3 000