Το νέο διοικητικό συμβούλιο της Safe Bulkers

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο της Safe Bulkers Participations, κατά τη Γενική Συνέλευση της εταιρείας που πραγματοποιήθηκε σήμερα (20/6).

Ειδικότερα, στην σχετική ανακοίνωση της Safe Bulkers αναφέρονται τα εξής:

Η από 20 Ιουνίου 2022 Γενική Συνέλευση σε συνέχεια της λήξης της θητείας του Διοικητικού Συμβουλίου, επαναδιόρισε ως Διοικητικούς Συμβούλους της Εταιρείας τα ακόλουθα πρόσωπα:

κος ΠΟΛΥΣ ΧΑΤΖΗΩΑΝΝΟΥκος ΛΟΥΚΑΣ
ΜΠΑΡΜΠΑΡΗΣκος ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΚΟΥΜΑΝΗΣκος ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΗΣκα ΑΝΝΑ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ

Περαιτέρω, η Γενική Συνέλευση αποφάσισε τον ορισμό των κ.κ. Αρκουμάνη και Χριστοφίδη ως ανεξάρτητων μη εκτελεστικών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, δεδομένου ότι πληρούν τα κριτήρια του άρθρου 9 του ελληνικού νόμου 4706/2020, ο οποίος τυγχάνει εφαρμογής στην Εταιρεία λόγω της εισαγωγής των ομολογιών της στο Χρηματιστήριο Αθηνών, και τα προβλεπόμενα στον Κανονισμό Λειτουργίας της Εταιρείας και τον Κώδικα Εταιρικής Διακυβέρνησης που έχει υιοθετήσει η Εταιρεία.

Η θητεία των νέων Διοικητικών Συμβούλων αρχίζει από την ημέρα της εκλογής τους, είναι τριετής, αρχόμενη από την ημέρα της εκλογής τους, ήτοι έως 19.6.2025, παρατεινόμενη μέχρι τη λήξη της προθεσμίας, εντός της οποίας πρέπει να συνέλθει η αμέσως επόμενη Τακτική Γενική Συνέλευση μετά τη λήξη της θητείας τους και μέχρι τη λήψη της σχετικής απόφασης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο συνήλθε και συγκροτήθηκε αυθημερόν σε σώμα ως εξής:

Πόλυς Χατζηωάννου του Βάσου, ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ, ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣΛουκάς Μπαρμπαρής του Νικολάου, ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣΆννα Φραγκούλη του Ευαγγέλου, ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣΑνδρέας Χριστοφίδης, του Κων/νου, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣΚων/νος Αρκουμάνης του Χριστοφόρου, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣSAFE BULKERS PARTICIPATIONSγενική συνέλευσησυγκρότηση σε σώμαΠόλυς Χατζηιωάννου
Keywords
Τυχαία Θέματα