Ξενογιαννακοπούλου: Νέα αρχή στον ΣΥΡΙΖΑ με μόνο αντίπαλο τον Μητσοτάκη

Η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, αναφέρθηκε στις εξελίξεις που συμβαίνουν στο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ μετά τις αποχωρήσεις τονίζοντας ότι «είμαστε αποφασισμένοι για νέα αρχή και πιστέυω και ο Στέφανος Κασσελάκης είναι στην ίδια λογική».

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στην ΕΡΤ, η κ.Ξενογιαννακοπούλου κρίνει την συγκρότηση της νέας ομάδας των 11 ως λάθος και

ως μια ιδιαίτερα αρνητική εξέλιξη, προσθέτοντας πως «με πολλούς από εκείνους που αποχώρησαν έχουμε συμπορευτεί και αγωνιστεί, άρα υπάρχει και το αίσθημα της στεναχώριας. Οφείλουμε όμως, να σεβαστούμε το αποτέλεσμα και να προχωρήσουμε μπροστά».

«Θα προχωρήσουμε σε ένα συνέδριο και όπου χρειαστεί θα γίνει επικαιροποίηση. Είναι υγεία να υπάρχουν διαφωνίες που κατατίθενται όμως με καλοπροαίρετο τρόπο ώστε να μην βλάπτούν την εικόνα του κόμματος. Πρέπει να δίνουμε το μήνυμα ότι έχουμε εναλλακτική πρόταση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη. Είναι προφανές ότι πρέπει να δούμε τα αίτια της ήττας και το γιατί υπήρχε διαφορά 20 μονάδων» ανέφερε η ίδια.

Η φωνή του ΣΥΡΙΖΑ είναι δυνατή, έχει αξίες και προγραμματικές θέσεις

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αντίπαλο την κυβέρνηση Μητσοτάκη και κανένα άλλον. Θα δώσουμε τη μάχη με ισχυρή κοινοβουλευτική ομάδα, όπως απέδειξε στη δύσκολη φάση του εξαμήνου μέχρι τη νέα ηγεσία. Αν κάποιος έχει να απολογηθεί, είναι η κυβέρνηση της ακρίβειας που γονατίζει την ελληνική οικογένεια , η κυβέρνηση που έφερε το φορολογικό νομοσχέδιο το οποίο συνιστά πλήρη εξαπάτη του εκλογικού σώματος και γονατίζει επαγγελματίες χωρίς τις απαραίτητες διασταυρώσεις κι ελέγχους. Η κυβέρνηση που κατέθεσε προϋπολογισμό με καμία παρέμβαση υπέρ της κοινωνίας και πολύ μειωμένα κονδύλια απέναντι στα ευάλωτα στρώματα.

Δεν πρόκειται να μπούμε άλλο σε εσωστρέφεια. Η φωνή μας είναι δυνατή γιατί έχουμε θέσεις. Εγώ δεν θεωρώ ότι υπάρχει αυτή τη στιγμή τάση εξόδου αλλά νέες εγγραφές, ενώ η πόρτα μένει ανοιχτή για όσους θελήσουν να επιστρέψουν» επεσήμανε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

Τον ΣΥΡΙΖΑ τον εκφράζει η συμμετοχή και του Αλέξη Τσίπρα

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει καθαρές θέσεις σχετικά με το μαξιλάρι των 37 δισ., ήταν σημαντική κατάκτηση του Αλέξη Τσίπρα και προϋπόθεση για την έξοδο από τα μνημόνια.

«Τον ΣΥΡΙΖΑ σαν κόμμα τον εκφράζει η κοινοβουλευτική ομάδα με συμμετοχή και του Αλέξη Τσίπρα» σχολίασε η κ.Ξενογιαννακοπούλου και κατέληξε.

#Ξενογιαννακοπούλου #ΣΥΡΙΖΑ #Μητσοτακης #Αλέξης_Τσίπρας #Κοινοβουλευτική_Ομάδα #Μνημόνια #ΝΔ
Keywords
Αναζητήσεις
xenogiannakopoulou-nea-archi-ston-syriza-me-mono-antipalo-ton-mitsotaki.htm
Τυχαία Θέματα