Αποκάλυψη από τον Νίκο Πλακιά για τον σταθμάρχη στα Τέμπη: «Ήταν με ιερόδουλη μέσα στο σταθμαρχείο τη μοιραία νύχτα»

Αποκάλυψη από τον Νίκο Πλακιά για τον σταθμάρχη στα Τέμπη: «Ήταν με ιερόδουλη μέσα στο σταθμαρχείο τη μοιραία νύχτα»ggakisWed, 04/17/2024 - 14:15

Σε μια καταγγελία που προκαλεί αίσθηση προχώρησε ο Νίκος Πλακιάς, που έχασε τις δίδυμες κόρες του, Χρύσα και Θώμη και την ανιψιά του Αναστασία, τη μοιραία νύχτα της φονικής σύγκρουσης στα Τέμπη.

Σε μια αδιανόητη αποκάλυψη προχώρησε ο Νίκος Πλακιάς, που έχασε τις δίδυμες κόρες του και την ανιψιά του, τη μοιραία νύχτα της φονικής σύγκρουσης στα Τέμπη.

Διαβάστε

ακόμα: Ο Νίκος Πλακιάς απαντά στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου: «Είπατε να ανάβουμε και κανένα κεράκι...» - «14 μήνες ακόμα μαζεύουμε πράγματα των παιδιών μας»

Η αποκάλυψη έγινε στο focus και ο γνωστός τρολ λογαριασμός "Πεν Νταλαούρα", ήταν ο πρώτος ανέβασε την είδηση στο Χ.

«Ο Σταθμάρχης και η Πόρνη»

Αδιανόητη καταγγελία-βόμβα από τον Νίκο Πλακιά:

Το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας των Τεμπών, ο Σταθμάρχης, το ρουσφέτι της ΝΔ, ήταν με ιερόδουλη μέσα στο Σταθμαρχείο.

Αυτό δεν το είδε χθες η μονταζιέρα κ τα ΜΜΕ προπαγάνδας του Μαξίμου; pic.twitter.com/XvcqELtMv5

— Πεν Νταλαούρα (@ntalaoura) April 15, 2024


"Το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας των Τεμπών, ο σταθμάρχης, ήταν με ιερόδουλη μέσα στο σταθμαρχείο. Αυτό δεν το είδε χθες η μονταζιέρα και τα ΜΜΕ προπαγάνδας του Μαξίμου;", γράφει, αναρτώντας και το βίντεο από τη συνέντευξη του Νίκου Πλακιά.

Διαβάστε ακόμα: «Χρύσα, Θώμη, Αναστασία, μου λείπετε» - Η κραυγή του πατέρα των διδύμων που χάθηκαν στα Τέμπη μαζί με την ξαδέλφη του (βίντεο)


Ο Νίκος Πλακιάς αναφέρει πως αυτό που επιθυμούν οι συγγενείς των θυμάτων είναι να καταδικαστούν όλοι οι υπεύθυνοι για τη σιδηροδρομική τραγωδία ενώ όπως αποκαλύπτει υπάρχουν γεγονότα που ο κόσμος δεν γνωρίζει, όπως ότι "ο σταθμάρχης ήταν με ιερόδουλη μέσα στο σταθμαρχείο το μοιραίο βράδυ".

Διαβάστε ακόμα: Ευδοκία Τσαγκλή επιζήσασα από την τραγωδία στα Τέμπη: "Εξευτελιστικό να βλέπεις τη διαδικασία της συζήτησης στη Βουλή" (βίντεο)

https://cdn.eirinika.gr/sites/default/files/styles/full_width/public/article/2024-04/thomi_0.png?itok=j_T3XG8x
Keywords
Τυχαία Θέματα