«Χωρίζουμε»: Ο Διαμαντής Καραναστάσης τρολάρει τα media - Πετάχτηκε και διέκοψε την ώρα που μιλούσε η Ζωή Κωταντοπούλου - Δείτε το βίντεο

«Χωρίζουμε»: Ο Διαμαντής Καραναστάσης τρολάρει τα media - Πετάχτηκε και διέκοψε την ώρα που μιλούσε η Ζωή Κωταντοπούλου - Δείτε το βίντεοggakisWed, 04/24/2024 - 14:44

Κάποιοι έσπευσαν να τους χωρίσουν, Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο Διαμαντής Καραναστάσης βρέθηκαν μπροστά από τις κάμερες ευδιάθετοι, αγκαλιάστηκαν φιλήθηκαν

πριν από την εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων για το Ευρωψηφοδέλτιο της Πλεύσης Ελευθερίας.

Μάλιστα ο Διαμαντής Καραναστάσης τρόλαρε τους δημοσιογράφους. Την ώρα που μίλαγε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, πετάχτηκε στο πλάνο, πλησίασε το μικρόφωνο και είπε: "Χωρίζουμε". Φυσικά και οι δύο έβαλαν τα γέλια.

Ειδικότερα, η κάμερα του Alpha, κατέγραψε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον σύντροφό της, Διαμαντή Καραναστάση, που βρέθηκαν το απόγευμα της Τρίτης 23 Απριλίου στο κέντρο της Αθήνας, για την παρουσίαση των υποψηφίων που θα συμμετέχουν στις Ευρωεκλογές με την Πλεύση Ελευθερίας.

Διαβάστε ακόμα: Διαμαντής Καραναστάσης διαψεύδει τις φήμες για τον χωρισμό με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Κίτρινα σκουπίδια που κανιβαλίζουν έναν καλλιτέχνη και τη Ζωή του»

"Αφού ξέρετε ότι δε μιλάω" είπε χαμογελώντας ο Διαμαντής Καραναστάσης, ενώ ο η Ζωή Κωνσταντοπούλου ζήτησε να της γίνουν ερωτήσεις αφότου ολοκληρωθεί η παρουσίαση του Ευρωψηφοδελτίου.

Διαβάστε ακόμα: Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Ο Διαμαντής είναι εξαιρετικά επιτυχημένος καλλιτέχνης λαμπρός βουλευτής» - «Θα κινηθούμε νομικά κατά όσων θέλησαν να μας χωρίσουν» (βίντεο)

Να θυμίσουμε πως πριν μερικές ημέρες είχαν κυκλοφορήσει δημοσιεύματα που ήθελαν το ζευγάρι να χωρίζει, κάτι που διέψευσαν και οι δύο.

Διαβάστε ακόμα: Ζωή Κωνσταντοπούλου & Διαμαντής Καραναστάσης: Απαντούν στις φήμες για τον χωρισμό τους – «Γνωστά κόλπα & διαχρονική λάσπη, δεν θα ανασχέσουν την πορεία μας» (φωτό & βίντεο)

https://cdn.eirinika.gr/sites/default/files/styles/full_width/public/article/2024-04/konstatata.png?itok=n_kiusZm
Keywords
Τυχαία Θέματα
Χωρίζουμε, Διαμαντής Καραναστάσης, - Πετάχτηκε, Ζωή Κωταντοπούλου - Δείτε,chorizoume, diamantis karanastasis, - petachtike, zoi kotantopoulou - deite