Έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Φουρλής - Mεγάλη προσωπικότητα στο χώρο των ασφαλίσεων - Tο συγκλονιστικό αντίο της γυναίκας του Ναταλίας Ιορδάνου Φουρλή (φωτό)

Ευχόμαστε θερμά συλλυπητήρια στην Ναταλία Ιορδάνου-Φουρλή, η οποία αποχαιρέτησε τον αγαπημένο της Γιάννη.

Έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Φουρλής, ανώτερο στέλεχος χρηματοοικονομικών υπηρεσιών με ισχυρό επιχειρηματικό και τεχνικό υπόβαθρο στις Ασφαλίσεις και τη Διαχείριση Περιουσιακών Στοιχείων, σύμφωνα με την Ιnsurance Daily News.

Η καριέρα 

Είχε διατελέσει Γενικός Διευθυντής της International Life,

είχε υπηρετήσει στο Διοικητικό Συμβούλιο 12 εταιρειών Ασφάλισης και Διαχείρισης Περιουσιακών Στοιχείων στην Ευρώπη και την Ασία. Είχε επίσης συμβάλλει στη δημιουργία της cosmote insurance και είχε συνάψει περισσότερες από 15 συναλλαγές στον τομέα των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών με έμφαση στην ασφάλιση.

Από τον Ιούλιο του 2016 εργάστηκε ως ελεύθερος επαγγελματίας σύμβουλος. Εκείνη τη χρονιά, σχεδίασε και παρουσίασε την ιδέα ενός ψηφιακού ασφαλιστικού aggregator στη διοίκηση του Ομίλου Cosmote, της μεγαλύτερης εταιρείας τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα, αξιοποιώντας το εμπορικό σήμα, την πελατειακή βάση, την τεχνολογία και άλλες δυνατότητες που διατηρεί ο Όμιλος που σχετίζονται με αυτό το επιχειρηματικό μοντέλο.

instagram

H Cosmote Insurance ξεκίνησε με επιτυχία το 2018. Είχε επίσης υπηρετήσει ως Εκτελεστικός Διευθυντής στον Όμιλο Alpha Trust και ήταν μέλος του διοικητικού συμβουλίου στην Taylor Young, μια επιχείρηση ιδιωτικών πελατών στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είχε μακρά εμπειρία στον τομέα των ασφαλίσεων με τη Zurich Financial Services, με έδρα αρχικά στην Ελλάδα, ως Διευθυντής SBU στις Εμπορικές & Προσωπικές Γραμμές και αργότερα στην Ασία. Από τη θέση του ως Διευθυντής Περιφερειακής Ανάπτυξης στην Ασία, ηγήθηκε μιας σειράς έργων συγχωνεύσεων και εξαγορών και επιχειρηματικής ανάπτυξης στη Σιγκαπούρη, το Χονγκ Κονγκ, τη Μαλαισία, την Ταϊλάνδη, τις Φιλιππίνες, την Ινδονησία και το Βιετνάμ.

Ένας πατέρας και σύζυγός πρότυπο

Ο Γιάννης Φουρλής και η δημοσιογράφος Ναταλία Ιορδάνου ήταν παντρεμένοι 23 χρόνια και μαζί έχουν δύο κορίτσια.

Το ζευγάρι ήταν πραγματικά πάρα πολύ δεμένο και ερωτευμένο. 

Μια τεράστια απώλεια για την οικογένεια. 

Το συγκινητικό και αποχαιρετιστήριο μήνυμα της συζύγου του Ναταλία:

"Ξυπνάς ένα πρωί και νιώθεις ότι θα δίνες όλους τους παραδείσους του κόσμου μόνο για να ξαναμιλήσεις πέντε λεπτά με τον άνθρωπο σου στο τηλέφωνο.

Που συνειδητοποιείς ότι η απώλεια είναι η αφόρητη αλήθεια με την οποία θα μάθεις να ζεις κι αναρωτιέσαι αν αντέχεις να πορευτείς τη μέρα που ξεκινάει.

instagram

Που βλέπεις τον κόσμο να καταρρέει γύρω σου και μέσα σου. Δεν ένιωθα φτιαγμένη για σύζυγος και μητέρα και μπήκες στην πραγματικότητα μου σαν ήλιος . Με φώτισες και με ζέστανες  και με έκανες να ανθίσω.

Σήμερα που ο χρόνος θρυμματίζεται και τα πάντα ενώνονται στο ελάχιστο , νιώθω τυχερή που σε είχα στη ζωή μου, όσο διάστημα έμεινες. Το πρόσωπο σου είναι διάσπάρτο στο χώρο και το χρόνο. Με ακεραιότητα,  αξίες κοφτερές και αδιαπραγμάτευτες, αίσθημα ευθύνης, ευφυία, γενναιοδωρία και χιούμορ. Δεν ήσουν εύκολος σύντροφος γιατί έβαζες πολύ ψηλά τον πήχη και είχες από τους άλλους τις απαιτήσεις με τις οποίες βασάνιζες  τον εαυτό σου.

instagram

Αλλά Μαζί σου ωρίμασε η ικανότητα μου ν’ αφοσιώνομαι, να πιστεύω και να υποφέρω. Με έμαθες ν αγαπώ . Αγαπώ την αντίφαση που έβαλε σε πόλεμο τις καρδιές μας και τις πληγές που κανακέψαμε ο ένας στον άλλον , αγαπώ τη στάση που έκανες να με περιμένεις στη στροφή του δρόμου και τη στάση που έκανα να σε περιμένω στη γωνιά, αγαπώ τα ασιατικά φαγητά που μαγείρευες για τους φίλους , αγαπώ τη λαχτάρα σου για το σκι και το τρανταχτό σου γέλιο , αγαπώ το καθησυχαστικό όραμα που μου πρόσφερες, αγαπώ την έμφυτη σου κομψότητα και τους πρώτους σου έρωτες και την πίστη σου στην φιλία. Αγαπώ το ότι ήσουν ο καλύτερος πατέρας που θα μπορούσε να υπάρξει για τα κορίτσια μας και την απέραντη , απαλή φροντίδα με την οποία τις έσπρωχνες να ανοίξουν τα φτερά τους.

Αγαπώ την τεράστια προσπάθεια που έκανες να είσαι μαζί μας - με το σώμα σου να σ ’εγκαταλείπει κάθε μέρα και λίγο περισσότερο, αγαπώ την ασφάλεια και την ελαφρότητα και την ευτυχία που τσαλακώθηκαν μέσα στα δάκρυα. 

instagram

Μπορεί ο θάνατος να όρμησε καταπάνω σου σα πειρατής, όμως η λαχτάρα να ζήσεις ξεχείλιζε από μέσα σου και γκρέμιζε τα προγνωστικά. Κι όταν η ζωή μας έγινε μια υπόγεια στοά χωρίς φώτα και στα μάτια σου αντίκρυζα το φευγιό, εσύ μου έπιανες το χέρι σφιχτά μέσα στη νύχτα. Και κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου μοιραζόμασταν την πιο γαλήνια μοναξιά, φτιαγμένη αποκλειστικά για δυο. Οι πράξεις μας είναι το μέσον για να σχηματιστούμε στη μνήμη των ανθρώπων κι είσαι άνθρωπος της μάχης και των πράξεων. Ακόμη κι όταν έγινες ένας ανθρώπινος ίσκιος, λες και σε κατασπάραζε ο ορίζοντας, κρατιόσουν με Νυχιά και με Δόντια για να καμαρώσεις τα κορίτσια σου.

 Να αποφοιτούν, να μεγαλώνουν, να είναι υπέροχες κι εσυ να μαγειρεύεις μακαρόνια για τα εγγονάκια σου.

Και σαν η στιγμή που δεν χωράει αναμνήσεις ήρθε και σε βούτηξε, επέστρεψες απ´ τη βυθιοτητα ανήμερα των γενεθλίων μου, για να με αγκαλιάσεις και να πεις ότι « με κρατάς».Όπως είκοσι τρία χρονιά πριν που ξαναγεννήθηκα στη ματιά σου, μπόλιασες με νόημα τον κόσμο μου κι άφησα το παραμύθι να με δέσει στις σελίδες του. Δεν μου ανήκες για να σε κρατήσω , αλλά διπλά σου άρχισα μα μαθαίνω κι εγώ. Κι έμαθα πολλά, εκτός το να ζω χωρίς εσένα. Ευτυχώς δεν θα χρειαστεί. Είσαι πια μέσα μου".

 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΟΥΡΛΗΣ, ΝΑΤΑΛΙΑ ΙΟΡΔΑΝΟΥ ΦΟΥΡΛΗ, ΑΠΩΛΕΙΑ ΜΕΓΑΛΗ
Keywords
Τυχαία Θέματα