Βίντεο - Nτοκουμέντο από την επίθεση σκύλου σε 9χρονο αγοράκι στο Καματερό

Φανερά ενοχλημένος σε δηλώσεις του ο πατέρας του 9χρονου αγοριού που το δάγκωσε σκύλος, ενώ είχε βγει για να πει τα κάλαντα την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, μπροστά στα μάτια του ιδιοκτήτη του. Σοκαριστικό βίντεο του STAR δείχνει τις στιγμές φρίκης, όπου το σκυλί δαγκώνει με μανία το 9χρονο παιδάκι που δεν μπορεί να γλιτώσει από το μένος του.

 

 

«Είχε

πάθει σοκ, ούτε καν έκλαιγε όταν ήρθα και τον βρήκα. Κλαίγανε τα ανίψια μου τα οποία δεν είχαν υποστεί κάποιο δάγκωμα αλλά είχαν πάθει ψυχολογικό σοκ και ο μικρός δεν έκλαιγε από το σοκ του. Είχε δύο πληγές στο πόδι, πήγαμε και του κάναμε ράμματα. Δύο πληγές αρκετά βαθιές», είπε ο πατέρας του 9χρονου.

 

 

 

 

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Μυκηνών, όταν ο σκύλος διέφυγε της προσοχής του ιδιοκτήτη του. Το παιδί μεταφέρθηκε με τραύματα από δαγκωματιές στο δεξί του χέρι και πόδι στο νοσοκομείο «Παίδων Αγία Σοφία».

Τι υποστήριξε ο ιδιοκτήτης του σκύλου

Όπως καταγγέλλει ο πατέρας του 9χρονου, ο ιδιοκτήτης του σκύλου, όχι μόνο δεν ενδιαφέρθηκε να μάθει για την υγεία του παιδιού, αλλά κρύφτηκε στο σπίτι του.

«Αυτό που με ενόχλησε είναι που δεν έδειξε ένα ενδιαφέρον μετά το συμβάν. Δηλαδή να έρθει να ρωτήσει ‘τι κάνει το παιδί; Είναι καλά κτλ’. Εξαφανίστηκε. Έγινε το συμβάν και εξαφανίστηκε. Κλείδωσε τον σκύλο μέσα στο μαγαζί του και έφυγε, πήγε στο σπίτι του. Τον ψάξαμε και τον βρήκαμε. Δε θα εμφανιζόταν. Και αφού τον βρήκαμε τότε εμφανίστηκε στην Αστυνομία. Αν δεν τον ψάχναμε, δε θα είχε εμφανιστεί».

Ο ιδιοκτήτης υποστήριξε ότι δεν είναι δικό του το σκυλί αλλά του γιου του και ότι συνήθως τον βγάζει βόλτα με φίμωτρο.

Παρ’ όλα αυτά, συνελήφθη για σωματική βλάβη από αμέλεια και παράβαση της νομοθεσίας περί ζώων συντροφιάς, ωστόσο, με εντολή του εισαγγελέα ποινικής δίωξης, αφέθηκε ελεύθερος.

Οι γονείς του αγοριού έχουν υποβάλει μήνυση.

 

 

Keywords
Τυχαία Θέματα