Pre League: Νίκη – ανατροπή για ΖΑΟΝ Κηφισιάς, ήττα των Βριλησσίων από τις Αμαζόνες στην 1η αγωνιστική

Με την εντυπωσιακή νίκη – ανατροπή του ΖΑΟΝ Κηφισιάς επί της Πρέβεζας και την επικράτηση των Αμαζόνων Νέας Ερυθραίας στα Βριλήσσια ξεκίνησε το πρωτάθλημα βόλεϊ της Pre League Γυναικών για τις τρεις εκπροσώπους του Βόρειου Τομέα στο πρωτάθλημα.

Ειδικότερα, ο ΖΑΟΝ Κηφισιάς, αν και έχανε στην Πρέβεζα με 2-0 σετ, βρήκε το κουράγιο και τη συγκέντρωση για να γυρίσει το παιχνίδι

και να φύγει με τη νίκη, με 3-2 σετ (25-14, 25-11, 22-25, 21-25, 11-15).

«Συγχαρητήρια στα κορίτσια γιατί μετά τα δύο πρώτα άσχημα σετ επέστρεψαν, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό και πήραμε τη νίκη. Πάντα η πρεμιέρα είναι περίεργη όπως είχα πει και χθες, ενώ παίζαμε σε ένα γήπεδο μεγάλο, πολύ διαφορετικό από το Ζηρίνειο και αργήσαμε να προσαρμοστούνε στα δεδομένα του αγώνα. Όσο προχωρούσε όμως το ματς, σταδιακά ανεβάζαμε την απόδοση μας και ειδικά στο τρανζίσιον, καταφέρνοντας να φτάσουμε στη νίκη» σχολιάζει ο τεχνικός της ομάδας των Βορείων Προαστίων Αντώνης Παπαδόπουλος στη σελίδα του συλλόγου στο FB.

Αντιθέτως, τα Βριλήσσια δεν κατάφεραν στην έδρα τους να αντισταθούν στην ανωτερότητα των Αμαζόνων Νέας Ερυθραίας, οι οποίες και αναδείχθηκαν νικήτριες με 3-0 σετ (19-25, 20-25, 16-25), μπαίνοντας με το… δεξί στο φετινό πρωτάθλημα.

Η βαθμολογία της Pre LeagueΠηγή πίνακα: Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης

The post Pre League: Νίκη – ανατροπή για ΖΑΟΝ Κηφισιάς, ήττα των Βριλησσίων από τις Αμαζόνες στην 1η αγωνιστική appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Pre League, Νίκη, ΖΑΟΝ Κηφισιάς, Βριλησσίων, Αμαζόνες,Pre League, niki, zaon kifisias, vrilission, amazones