Super League: Αδικεί την Κηφισιά το 1-1 απέναντι στον Πανσερραϊκό

Αδικεί την Κηφισιά το 1-1 που ήταν το τελικό αποτέλεσμα της εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό, για τη 17η αγωνιστική της Super League, αφού η ομάδα των Βορείων Προαστίων θα μπορούσε να έχει φύγει με το «τρίποντο» από το γήπεδο. Δυστυχώς, οι φιλοξενούμενοι σπατάλησαν αρκετές κλασικές ευκαιρίες και ο «νόμος της μπάλας» τους τιμώρησε, καθώς δέχθηκαν το γκολ της ισοφάρισης από

τον Μπεντανκόρ.

Η Κηφισιά μπήκε δυνατό στο παιχνίδι κάνοντας την πρώτη ευκαιρία της στο 2ο λεπτό, με τον Κλωναρίδη να σουτάρει άουτ από καλή θέση μέσα από την περιοχή. Στο 11′ είχαμε νέα χαμένη ευκαιρία, με τον Πέιο να σουτάρει πάνω στα σώματα, ενώ στο 43′ ήρθε το γκολ για τους Κηφισιώτες με την εξαιρετική ενέργεια του Μπιφουμά, ο οποίος άδειασε τρεις αντιπάλους του και «έσκαψε» την μπάλα, νικώντας τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Στο δεύτερο μέρος η ανωτερότητα της ομάδας των Βορείων Προαστίων ήταν αναμφισβήτητη, με χαρακτηριστικότερες φάσεις για γκολ αυτές του Πέιου στο 55′ (σούταρε μέσα από την περιοχή αλλά δεν βρήκε εστία), του Ματέος Σάντος στο 58′ (κεφαλιά εξ επαφής), του Μπιφουμά στο 64′ (πραγματοποίησε αντεπίθεση, μπήκε στην περιοχή, σούταρε, αλλά ο Χόβαν του είπε «όχι»), του Ματέος Σάντος στο 67′ (εκτέλεσε από δύσκολη θέση αλλά ο Χόβαν απέκρουσε με το πόδι), του Μπιφουμά στο 73′ (πλάσαρε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων).

Τελικώς, όχι μόνο δεν ήρθε το δεύτερο γκολ, αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 85′. Παρ’ όλα αυτά, η Κηφισιά δεν το έβαλε κάτω και με τον Σάντος επιχείρησε στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων να πάρει τη νίκη, αλλά ο εξαιρετικός Χόβαν κατάφερε και πάλι να κρατήσει την ισοπαλία για την ομάδα του.

Πανσερραϊκός (Γκαρσία): Χόβαν, Δεληγιαννίδης, Θυμιάνης, Μπέργκστρομ, Πηλέας, Στάικος (Οικονόμου 61′), Μορέιρα, Χατζηστραβός (Τομάς 8′, Σοφιανός 75′), Ουάρντα, Μούργος (Μπετανκόρ 61′), Άλεξιτς (Γούλερι 75′).

Κηφισιά (Νίλσεν): Κρίστινσον, Μασούρας, Τσάπαν, Λαντρ (Μποτία 9′, Βαφέας 47′), Γκόμπελιτς, Παπασάββας, Πέιος, Κλωναρίδης (Ματέους Σάντος 46′), Ίλιεφ (Κωνσταντακόπουλος 78′), Μπιφουμά (Αντερέγκεν 78′), Τεττέι.

Η βαθμολογία της Super League

Πηγή πίνακα: slgr.gr

The post Super League: Αδικεί την Κηφισιά το 1-1 απέναντι στον Πανσερραϊκό appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Super League, Αδικεί, Κηφισιά, 1-1, Πανσερραϊκό,Super League, adikei, kifisia, 1-1, panserraiko