Super League: Ισοπαλία 0-0 με τον ΟΦΗ έφερε η Κηφισιά στον πρώτο αγώνα των playouts

Με ισοπαλία απέναντι στον ΟΦΗ (0-0) ξεκίνησε τα playouts στο πλαίσιο της Super League η Κηφισιά, η οποία παραμένει πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, έχοντας 22 βαθμούς.

Η ομάδα των Βορείων Προαστίων μπήκε δυνατά στο γήπεδο και, μάλιστα, είχε μεγάλη ευκαιρία στο 1ο λεπτό να ανοίξει το σκορ, αλλά το πλασέ του Σάντος έβγαλε η άμυνα των φιλοξενούμένων πάνω στη γραμμή. Οκτώ λεπτά αργότερα ο Τσάπαν έπιασε

καλό σουτ, αλλά η μπάλα βρήκε σε σώματα αντιπάλων και έφυγε ελάχιστα κόρνερ. Στο 20′ οι φιλοξενούμενοι σκόραραν με τον Ισέκα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε καθώς ο παίκτης υποδείχθηκε οφσάιντ, ενώ ακολούθησαν δύο ακόμη καλές φάσεις για τους Κηφισιώτες, με τον Τεϊσέιρα στο 26′ και τον Σάντος στο 30′. Στο τελευταίο δεκάλεπτο του ημιχρόνου ο ΟΦΗ πήρε περισσότερος πληροφορίες και έχασε κάποιες καλές ευκαιρίες.

Το συγκρότημα των Βορείων Προαστίων μπήκε με κέφι και στο δεύτερο ημίχρονο, δημιούργησε προϋποθέσεις για γκολ, αλλά τελικώς δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα.

ΚΗΦΙΣΙΑ: Αναγνωστόπουλος, Γκόμπελιτς (80′ Κλωναρίδης), Τεϊσέιρα, Τσάπαν, Μιλίτσεβιτς, Τσανάτζια, Σολόα (69′ Βαφέας), Μπιφούμα (79′ Τετέι), Μενέντες (69′ Πρίτσας), Σάντος, Οζέγκοβιτς.

ΟΦΗ: Μπάουμαν, Λάρσον, Βούρος, Λαμπρόπουλος, Αμπάντα, Μεγιάδο, Μπάκιτς (79′ Ριέρα), Μπάκου (89′ Φελίπε), Χιμένεθ (64′ Γκαγέγος), Αποστολάκης (88′ Μοσκέρα), Ισέκα.

Η βαθμολογία των ομάδων που συμμετέχουν στα playouts

Πηγή πίνακα: slgr.gr

The post Super League: Ισοπαλία 0-0 με τον ΟΦΗ έφερε η Κηφισιά στον πρώτο αγώνα των playouts appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Super League, Ισοπαλία 0-0, ΟΦΗ, Κηφισιά,Super League, isopalia 0-0, ofi, kifisia