Super League: Ήττα με 4-1 στον Βόλο για την Κηφισιά στη 2η αγωνιστική των playouts

Καταιγιστικός ο Βόλος δεν άφησε κανένα περιθώριο στην Κηφισιά να ελπίσει ότι μπορούσε να πάρει κάτι θετικό στο Πανθεσσαλικό στάδιο για τη δεύτερη αγωνιστική των playouts της Super League. Η ήττα με σκορ 4-1 βάζει τους Βολιώτες γερά στο κόλπο της παραμονής στην κατηγορία, καθώς ανέβηκαν στην 11η θέση, με 25 βαθμούς, αφήνοντας τους Κηφισιώτες στην προτελευταία θέση, με 22 βαθμούς.

Οι

γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και πέτυχαν δύο γκολ με το ξεκίνημα, το πρώτο στο 3′ με τον Κόμπα και το δεύτερο στο 11′ με τον Γκαρσία. Η Κηφισιά αντέδρασε μετά το πρώτο 20λεπτο, ψάχνοντας το γκολ που θα της αναπτέρωνε τις ελπίδες και το οποίο ήρθε στο 33′ με τον Οζέγκοβιτς να αξιοποιεί με τον καλύτερο τρόπο το γύρισμα του Σάντος. Η ομάδα των Βορείων Προαστίων είχε ακόμη μερικές καλές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, αλλά βρήκε απέναντί της έναν τερματοφύλακα σε μεγάλη μέρα… Κι αντί τελικώς να βρει εκείνη το γκολ της ισοφάρισης, ήταν ο Βόλος αυτός που σκόραρε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, και πάλι με τον Γκαρσία.

Στο δεύτερο μέρος οι Βολιώτες επέλεξαν να κάνουν παιχνίδι συντήρησης, ενώ η Κηφισιά θέλησε να κινηθεί πιο επιθετικά και μάλιστα στο 79′ έφθασε μία ανάσα από το γκολ, αλλά αυτή τη φορά ο Οζέγκοβιτς δεν κατάφερε να αξιοποιήσει το γύρισμα του Σάντος. Σαν να μην έφθανε αυτό, στο 85′ ο Βόλος έκανε 4 τα τέρματά του, με τον Μωραΐτη να εκτελεί από κοντά τον Αναγνωστόπουλο, ενώ στο 87′, το πέναλτι που κέρδισε ο Οζέγκοβιτς και ανέλαβε να εκτελέσει ο ίδιος, εξουδετερώθηκε από τον Κόβατς, ο οποίος έκανε μία ακόμη εξαιρετική επέμβαση.

Βόλος (Κόντης): Κόβατς, Άλχο, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Λούνα, Γκλάβτσιτς (90+3′ Τρουιγιέ), Ντε Καμπς, Μύγας, Ασεχνούν, Κόμπα (71′ Μπερτόγλιο), Γκαρσία (82′ Μωραϊτης).

Κηφισιά (Μπράτσος): Αναγνωστόπουλος, Γκόμπελιτς (46′ Τεττέι), Τσάπαν, Τεϊσέιρα, Μιλίτσεβιτς (79′ Γιόβαντσιτς), Τσανάτζια (64′ Σολόα), Σναϊντερλαντ (64′ Πρίτσας), Μενέντες (46′ Κλωναρίδης), Ματέους Σάντος, Μπιφουμά, Οζέγκοβιτς.

Η βαθμολογία μετά τη 2η αγωνιστική των playouts

Πηγή πίνακα: slgr.gr

The post Super League: Ήττα με 4-1 στον Βόλο για την Κηφισιά στη 2η αγωνιστική των playouts appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα