Super League: Ήττα της Κηφισιάς στο Opap Arena από την ΑΕΚ με 3-0

Μένοντας πολύ νωρίς με δέκα παίκτες, η Κηφισιά γνώρισε την ήττα στο OPAP Arena από την ΑΕΚ με 3-0, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League. Οι «κιτρινόμαυροι» άσκησαν ασφυκτική πίεση από τα πρώτα λεπτά του αγώνα και μόλις στο 3ο λεπτό ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι σε ανατροπή του Λιβάι μέσα στην περιοχή, αποβάλλοντας ταυτόχρονα τον Σπίνο που χρεώθηκε την παράβαση.

Ο Αναγνωστόπουλος κατάφερε να αποκρούσει το πέναλτι, αλλά η ομάδα των Βορείων κλείστηκε στα καρέ της, προσπαθώντας να αμυνθεί στο συνεχές «πρέσιγκ» των γηπεδούχων.

Ο Λιβάι με κεφαλιά «ψαράκι», μετά από ωραία ανάπτυξη παιχνιδιού από πλευράς ΑΕΚ, άνοιξε το σκορ στο 19′, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης, εκμεταλλευόμενος την επαναφορά της μπάλας από απόκρουση του Αναγνωστόπουλου, έκανε το 2-0. Το υπόλοιπο ημίχρονο κύλησε με την ΑΕΚ να κάνει ό,τι θέλει στο γήπεδο, ενώ το ίδιο μοτίβο επαναλήφθηκε και στο δεύτερο μέρος. Το τρίτο γκολ ήρθε στο 90′ με τον Λιούμπισιτς, ενώ είχαν ακυρωθεί ακόμη δύο τέρματα της ΑΕΚ.

Η βαθμολογία της Super League

Πηγή πίνακα: slgr.gr

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Πήλιος, Κάλενς, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Γιόσον (70′ Λιούμπισιτς), Πινέδα, Γκατσίνοβιτς (70′ Πισάρο), Ελίασον (77′ Γαλανόπουλος), Τσούμπερ (70′ Αραούχο), Λιβάι Γκαρσία (70′ Άμραμπατ).

Κηφισιά (Κώστας Μπράτσος): Αναγνωστόπουλος, Μιλίτσεβιτς, Τσάπαν (72′ Μποτία), Σπίνος, Γκόμπελιτς, Σολόα (57′ Κλωναρίδης), Τσανάτζια, Μενέντες (9′ Βαφέας), Μπιφουμά (57′ Πρίτσας), Ματέους Σάντος, Οζέγκοβιτς (72′ Τεττέι).

The post Super League: Ήττα της Κηφισιάς στο Opap Arena από την ΑΕΚ με 3-0 appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα