Super League: Κι άλλη απώλεια βαθμών για την Κηφισιά – Ηττήθηκε από τον Άρη με 1-0

Η Κηφισιά γνώρισε μία ακόμη εντός έδρας ήττα, αυτή τη φορά από τον Άρη με σκορ 1-0, στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, αποτέλεσμα που την κρατά καθηλωμένη στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία στο 5′ να ανοίξουν το σκορ με τον Πέιο, ο οποίος προσπάθησε να εκμεταλλευθεί το λάθος του αντίπαλου τερματοφύλακα, αλλά το σουτ που έπιασε εξουδετέρωσε ο Χουτετσιώτης. Τελικώς, ήταν ο Άρης

αυτός που σκόραρε, στο 16ο λεπτό, με τον Φετφατζίδη. Προς το τέλος του ημιχρόνου η Κηφισιά αύξησε την πίεσή της στην αντίπαλη εστία, με τον Ματέου Σάντος να πιάνει ωραίο σουτ στο 38′, αλλά την μπάλα να φεύγει άουτ. Ο ίδιος παίκτης συνεργάστηκε εκπληκτικά με τον Τετέι στο 41′, έπιασε το διαγώνιο σουτ αλλά αστόχησε.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν ακόμη πιο δυνατά στο παιχνίδι και δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες, όπως το τακουνάκι του Τετέι στο 46′. Ο ίδιος παίκτης στο 48′ έπεσε στην περιοχή, η Κηφισιά ζήτησε πέναλτι, αλλά ο διαιτητής είχε αντίθετη γνώμη. Πέντε λεπτά αργότερα ο Σολόα έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Ακολούθησαν οι ευκαιρίες του Σάντος στο 56′ και του Οζέγκοβιτς στο 58′, αλλά τελικώς η ομάδα των Βορείων Προαστίων δεν κατάφερε να βρει το γκολ, που θα της εξασφάλιζε τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας.

Κηφισιά (Ντέιβιντ Νίλσεν): Αναγνωστόπουλος, Τσάπαν, Γκόμπελιτς, Σολόα, Τεϊσέιρα, Ίλιεφ (75′ Κωνσταντακόπουλος), Πέιος (90′ Αντερέγκεν), Μιλίσεβιτς, Μπιφουμά, Μπαρμπόσα, Τεττέι (54′ Οζέγκοβιτς).

Άρης (Άκης Μάντζιος): Χουτεσιώτης, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Ρόουζ, Μοντόγια, Βερστράτε, Τζούρασεκ (74′ Μορόν), Φετφατζίδης (57′ Νταρίντα), Σουλεϊμάνοφ (57′ Σαβέριο), Μενέντες (83′ Φεράρι), Σαμόρα (75′ Γκαρσία).

Η βαθμολογία της Super League

Πηγή πίνακα: Super League

The post Super League: Κι άλλη απώλεια βαθμών για την Κηφισιά – Ηττήθηκε από τον Άρη με 1-0 appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα