Βγαίνει ξανά στους δρόμους της Λυκόβρυσης και της Πεύκης το καφέ απορριμματοφόρο

Βγαίνει ξανά στους δρόμους του Δήμου ΛυκόβρυσηςΠεύκης το καφέ απορριμματοφόρο το οποίο έχει τεθεί σε ακινησία εδώ και τουλάχιστον μία διετία. Ήδη, την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε, στο αμαξοστάσιο του Δήμου ΛυκόβρυσηςΠεύκης, εκπαίδευση οδηγών και εργατών στην χρήση του, παρουσία του δημάρχου Μάριου Ψυχάλη και της αντιδημάρχου Καθαριότητας, Ανακύκλωσης & Κυκλικής Οικονομίας Μαρίνας Μαγκουρίλου.

Σημειώνεται ότι η νέα δημοτική Αρχή φρόντισε

για την άμεση συντήρηση όλων των οχημάτων του δημοτικού στόλου, τα οποία σύντομα θα βγουν στους δρόμους της πόλης. Αρχικά, ο προγραμματισμός θα αφορά καφέ κάδους μεγάλου κυβισμού, που θα χρησιμοποιηθούν από επαγγελματίες της εστίασης, σούπερ μάρκετ και τις λαϊκές αγορές του Δήμου. Ήδη η υπηρεσία έχει κάνει τις πρώτες επαφές με τους υπεύθυνους για την ενημέρωσή τους, η οποία γίνεται τόσο προσωπικά, όσο και με συνοδευτικό έντυπο υλικό.

Ο δήμαρχος ΛυκόβρυσηςΠεύκης Μάριος Ψυχάλης δήλωσε σχετικά: «Σήμερα είχαμε την ευκαιρία να δούμε μία ακόμα από τις δεσμεύσεις μας να μπαίνει σε ράγες υλοποίησης. Το προσωπικό του Δήμου μας εκπαιδεύτηκε πλήρως στην χρήση του καφέ απορριμματοφόρου και σύντομα οι δημότες μας θα το δουν στις γειτονιές τους. Όμως, όπως τονίζουμε συνεχώς, θα χρειαστούμε, τη συνεργασία των πολιτών και επιχειρήσεων της πόλης μας. Είναι μια κοινή προσπάθεια που απαιτεί σχέδιο και συνεργασία. Συνεχίζουμε να προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στους δημότες μας, με το βλέμμα μας στο μέλλον και τη διαρκή, συνεπή και αποτελεσματική μείωση της περιβαλλοντικής επιβάρυνσης».

Από την πλευρά της, η αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης & Κυκλικής Οικονομίας Μαρίνα Μαγκουρίλου πρόσθεσε: «Στόχος μας είναι η ορθή αποκομιδή οργανικού υλικού, έτσι ώστε να μειωθεί ο όγκος σκουπιδιών του πράσινου κάδου και να πετύχουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη εξοικονόμηση στα υπέρογκα κόστη ταφής. Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε, αξιοποιώντας κάθε διαθέσιμο μηχανολογικό εξοπλισμό και, βεβαίως, το έμψυχο δυναμικό του Δήμου μας, το οποίο ευχαριστούμε για μια ακόμα φορά για την αφοσίωση και τη συνεργασία».

The post Βγαίνει ξανά στους δρόμους της Λυκόβρυσης και της Πεύκης το καφέ απορριμματοφόρο appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βγαίνει, Λυκόβρυσης, Πεύκης,vgainei, lykovrysis, pefkis