Super League (play out): Πολύ σκληρή για να… πεθάνει η Κηφισιά

Πολύ σκληρή για να… πεθάνει η Κηφισιά πήρε πολύτιμο διπλό απέναντι στον Ατρόμητο στο Περιστέρι (1-2) και μένει ζωντανή στη μάχη της παραμονής στη Super League, δύο αγωνιστικές πριν πέσει η αυλαία των «πλέι άουτ».

Οι Περιστεριώτες βρέθηκαν μπροστά στο σκορ στο 16′, όταν ο Αγκιμπού Καμαρά πήρε την κατοχή της μπάλας από το λάθος του Τσάπαν, πέρασε αστραπή το μισό γήπεδο και νίκησε τον Νικοπολίδη,

κάνοντα το 1-0, που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα των Βορείων Προαστίων ανέβασε στροφές και μέσα σε τρία λεπτά έφερε τα πάνω κάτω στο παιχνίδι. Στο 64′, μετά από εκτέλεση φάουλ του Πρίτσα, ο Σναϊντερλάν ισοφάρισε σε 1-1, ενώ μετά από λίγα λεπτά ο Κλωναρίδης σέντραρε στον Σάντος, ο οποίος με όμορφη κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, χαρίζοντας το «τρίποντο» στην ομάδα του.

Μετά το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, η Κηφισιά, αν και παραμένει στην επικίνδυνη προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα (28 βαθμοί), απέχει μόλις έναν βαθμό από τον Βόλο και δύο από τον Παναιτωλικό.

Ατρόμητος: Μαρκετζάνι, Τριμμάτης (67′ Τσακμάκης), Ασεβέδο (73′ Κιβρακίδης), Τζαβέλλας, Αθανασίου, Κούντε, Γκονζάλες, Καμαρά, Βαλένσια, Βρακάς (62′ Ρομπάιγ), Αντζιέλσκι (62′ Βέργος).

Κηφισιά: Νικοπολίδης, Τσάπαν, Βαφέας, Μιλίσεβιτς, Σναϊντερλάν, Σολόα, Τσανάτζια (58′ Μπιφουμά), Μενέντες (46′ Κλωναρίδης), Πρίτσας (82′ Τεττέι), Σάντος (75′ Γκόμπελιτς), Οζέγκοβιτς (82′ Γιόβανσιτς).

Η βαθμολογία της Super League (play out)

Πηγή πίνακα: Super League

The post Super League (play out): Πολύ σκληρή για να… πεθάνει η Κηφισιά appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα