Δωροεπιταγές 550 ευρώ παρέδωσαν μαθητές για τις ανάγκες του κοινωνικού παντοπωλείου Δήμου Μεταμόρφωσης

Δωροεπιταγές αξίας 550 ευρώ παρέδωσαν οι μαθητές του 2ου Γενικού Λυκείου Μεταμόρφωσης και του 4ου Εργαστηριακού Κέντρου Β΄ Αθήνας (Ν. Ιωνίας), στη Δ/νση Κοινωνικής Πολιτικής και Προαγωγής Δημ. Υγείας του Δήμου Μεταμόρφωσης για τις ανάγκες του κοινωνικού παντοπωλείου. Τα χρήματα συγκεντρώθηκαν από διάθεση των προϊόντων που έφτιαξαν οι μαθητές.

«Τέτοιες πρωτοβουλίες αποδεικνύουν και προάγουν την κοινωνική αλληλεγγύη και δείχνουν έμπρακτα τον δρόμο για την ανάπτυξη αντίστοιχων εθελοντικών δράσεων» σημειώνει

η δημοτική αρχή.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο κ. Γεώργιος Σπυρόπουλος, διευθυντής του 2ου Γενικού Λυκείου Μεταμόρφωσης, η κ. Μαρία Κατάρα, διευθύντρια του 4ου Εργαστηριακού Κέντρου Β΄Αθήνας (Ν. Ιωνίας), η κ. Χαραλαμποπούλου, τομεάρχης και οι κυρίες Θεοδωροπούλου Σοφία, Σοφιανού Αγγελική, Καϊμακάμη Ειρήνη και Νικολάου Αμαλία, καθηγήτριες του 2ου Γενικού Λυκείου, καθώς και μαθητές.

Η κ. Ντούρου Μαρία, προϊσταμένη Δ/νσης Κοινωνικής Πολιτικής & Προαγωγής Δημ. Υγείας, παρέλαβε τις δωροεπιταγές και μετέφερε τις θερμές ευχαριστίες της αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής Χαρίκλειας Νικολοπούλου.

The post Δωροεπιταγές 550 ευρώ παρέδωσαν μαθητές για τις ανάγκες του κοινωνικού παντοπωλείου Δήμου Μεταμόρφωσης appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα