Αγία Παρασκευή: Να παραδώσει την έδρα της ζητά από τη Δ. Ρουμελιώτη ο Αλ. Μουστόγιαννης

Συνεχίζονται οι αναταράξεις στην παράταξη του Αλέξανδρου Μουστόγιαννη, Μια Γενιά Μπροστά για την Αγία Παρασκευή. Μετά την έκπτωση του ίδιου από το αξίωμα του δημοτικού συμβούλου, τη θέση του στο Δημοτικό Συμβούλιο κατέλαβε η πρώτη επιλαχούσα της παράταξης Δώρα Ρουμελιώτη, η οποία ωστόσο, όπως αναφέρει ο συνδυασμός ανεξαρτητοποιήθηκε. Στο πλαίσιο αυτό, η παράταξη Μια Γενιά Μπροστά ζητά από την κ. Ρουμελιώτη να παραδώσει την έδρα της.

Ειδικότερα, στη σχετική ανακοίνωση του συνδυασμού αναφέρεται:

«Μετά την άδικη απόφαση έκπτωσης

του επικεφαλής μας Αλέξανδρου Μουστόγιαννη, στη θέση του ορκίστηκε δημοτική σύμβουλος η πρώτη επιλαχούσα κ. Ρουμελιώτη Θεοδώρα. Με μεγάλη μας έκπληξη σήμερα, στην πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, είδαμε την κ. Ρουμελιώτη να ανεξαρτητοποιείται από την παράταξή μας. Την καλούμε να παραδώσει άμεσα την έδρα εκεί, που ανήκει δηλαδή στην παράταξή μας. Η προσωπική ατζέντα της κ. Ρουμελιώτη δεν μας αφορά και εδώ και καιρό έχει τεθεί εκτός παράταξης. Οι εκατοντάδες πολίτες που ψήφισαν την παράταξή μας στις εκλογές του Οκτωβρίου έστειλαν την παράταξή μας για να εκπροσωπείται μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο. Οι πολιτικές συναλλαγές της κ. Ρουμελιώτη θα κριθούν από τους πολίτες. Την καλούμε άμεσα να παραδώσει την έδρα στην παράταξη μας.

Υ.Γ.1: Σύντομα θα υπάρξει προσφυγή κατά της απόφασης έκπτωσης του επικεφαλής μας και όλα θα επανέλθουν στην κανονικότητα.

ΥΓ2: Η παράταξη ιδρύθηκε από το 2013 και δεν είναι πολιτικό τσιφλίκι της κάθε κ. Ρουμελιώτη».

The post Αγία Παρασκευή: Να παραδώσει την έδρα της ζητά από τη Δ. Ρουμελιώτη ο Αλ. Μουστόγιαννης appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα