Π. Αλέπης: Να εξασφαλιστεί η στέγαση του Κέντρου Υγείας Νέας Ιωνίας σε κατάλληλο κτήριο

Με απόφαση της κυβέρνησης και του υπουργείου Υγείας καταργείται η δομή εξυπηρέτησης του Φαρμακείου του ΕΟΠΥΥ στη Νέα Ιωνία, καθώς τελεί υπό έξωση από τον ιδιοκτήτη του κτηρίου και ήδη λειτουργεί με μεγάλες ελλείψεις, παρά την αυτοθυσία των εργαζομένων του, όπως αναφέρει ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Νέας Ιωνίας.

«Είναι μια επικίνδυνη εξέλιξη, καθώς το συγκεκριμένο

φαρμακείο εξυπηρετεί εκατοντάδες ασθενείς με καρκίνο ή ειδικές παθήσεις καθημερινά, ενώ καλύπτει πολλούς Δήμους των Βορείων Προαστίων με εκατοντάδες χιλιάδες κατοίκους» σημειώνει ο κ. Πέτρος Αλέπης και προσθέτει:

«Αποτελεί ένα νέο επεισόδιο στο έργο της υποβάθμισης της λειτουργίας του Κέντρου Υγείας της Νέας Ιωνίας και συνολικά της διάλυσης, της υποχρηματοδότησης και υποστελέχωσης της δημόσιας υγείας, που έχει την υπογραφή όλων των κυβερνήσεων. Εδώ και τώρα να συνεχίσει το φαρμακείο του Κέντρου Υγείας Ν. Ιωνίας τη λειτουργία του. Να εξασφαλιστεί η στέγαση του Κέντρου Υγείας σε κατάλληλο κτήριο και να ενισχυθεί με το απαραίτητο, μόνιμο, ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, αλλά και να μονιμοποιηθούν όλοι οι συμβασιούχοι εργαζόμενοι».

Όπως καταλήγει στη δήλωσή του ο κ. Αλέπης, «είναι ανάγκη του λαού η δωρεάν υγεία, και οι ασθενείς δεν είναι κόστος και πελατεία».

The post Π. Αλέπης: Να εξασφαλιστεί η στέγαση του Κέντρου Υγείας Νέας Ιωνίας σε κατάλληλο κτήριο appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αλέπης, Κέντρου Υγείας Νέας Ιωνίας,alepis, kentrou ygeias neas ionias