Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία του κολυμβητηρίου του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού

Ο Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού ανακαλεί προσωρινώς τις άδειες λειτουργίας των υπαίθριων κολυμβητικών δεξαμενών (μεσαίας και μικρής) του ΟΚΑΠΑ μέχρις ότου ολοκληρωθούν οι εργασίες ανακαίνισης, επισκευής και συντήρησης των βοηθητικών εγκαταστάσεών τους.

Παράλληλα, ενημερώνει τους χρήστες για το πώς θα συμψηφιστούν τα καταβληθέντα τέλη και δικαιώματά τους, καθώς εν προβλέπεται η επιστροφή τους.

Ειδικότερα, στη σχετική ανακοίνωσή του ο Δήμος αναφέρει:

«Ο Δήμος, ως αδειοδοτούσα αρχή, ανακαλεί προσωρινώς την υπ’ αριθ. πρωτ. 820/23-01-2020 άδεια λειτουργίας Δημόσιας Χρήσεως υπαίθριας

μεσαίας Κολυμβητικής Δεξαμενής του Ο.Κ.Α.Π.Α., Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού και την υπ’ αριθ. πρωτ. 17379/03-12- 2020 άδεια λειτουργίας Δημόσιας Χρήσεως υπαίθριας μικρής Κολυμβητικής Δεξαμενής του Ο.Κ.Α.Π.Α., Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών ανακαίνισης, επισκευής και συντήρησης των βοηθητικών εγκαταστάσεών τους. 

Για τις προπληρωμένες συνδρομές (Νοεμβρίου, Δεκεμβρίου και τυχόν άλλων μηνών)  καθώς επίσης και για όσους έκαναν μερική χρήση του κολυμβητηρίου τον Νοέμβριο 2023 ισχύει η απόφαση υπ’ αρ.  64/2022 του Δ.Σ. του Ο.Κ.Α.Π.Α. περί τελών και δικαιωμάτων, σύμφωνα με την οποία: «…τα καταβληθέντα τέλη και δικαιώματα των χρηστών των αντίστοιχων δομών που τελούν σε μη λειτουργία δύναται να συμψηφιστούν σε μεταγενέστερο χρόνο που θα έχει αποκατασταθεί η λειτουργία των δομών, από τους δικαιούχους αυτών ή και συγγενικά τους πρόσωπα και αν το συγκεκριμένο δεν είναι εφικτό δύναται να μεταβιβαστούν τα σχετικά δικαιώματα σε τρίτους. Σε καμία περίπτωση δεν προβλέπεται επιστροφή καταβληθέντων τελών και δικαιωμάτων».

The post Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία του κολυμβητηρίου του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα