Ανταπόκριση του «Ε» στον «Επικοινωνία 94FM» – Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023

Με τα δύσκολα στοιχήματα που έχουν μπροστά τους παλιοί και νέοι δήμαρχοι ξεκίνησε η σημερινή σημερινή (Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023) ανταπόκριση του ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ από τον Βόρειο Τομέα Αθηνών για το δημοτικό ραδιόφωνο ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 94FM και την εκπομπή «Δημοτικές Διαπλοκές».

Στη συνέχεια, με τους συναδέλφους από το δημοτικό ραδιόφωνο σχολιάσαμε:

Τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνουν οι Δήμοι Χαλανδρίου και Πεντέλης στην
κατεύθυνση να συμβάλλουν στη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας, αλλά και νερού, τόσο στα νοικοκυριά όσο και στα δημοτικά κτήρια. Την παράταση αγωνίας για την ένσταση κατά του εκλογικού αποτελέσματος στον Δήμο Πεντέλης, αλλά και το κατά πόσο η νέα δήμαρχος Ν. Κοσμοπούλου θα συνεχίσει τα περιβαλλοντικά στοιχήματα της απερχόμενης δημάρχου Δ. Κεχαγιά.Το ειδικό περιβαλλοντικό τέλος που επέβαλε το Χαλάνδρι και γιατί το… καλοβλέπει ο δήμαρχος Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου.«Ο αποχαιρετισμός στα όπλα» από τον πρώην επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Αγίας Παρασκευής Α. Γκιζιώτη.Η δράση συγκέντρωσης χριστουγεννιάτικων δώρων για τα παιδιά από το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» και 60 Δήμους στην Αττική.

Ακούστε τον σχολιασμό του υπεύθυνου του ιστοτόπου ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ Θάνου Σταθόπουλου στον «Επικοινωνία 94FM»

The post Ανταπόκριση του «Ε» στον «Επικοινωνία 94FM» – Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023 appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ανταπόκριση, Επικοινωνία 94FM – Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023,antapokrisi, epikoinonia 94FM – paraskevi 15 dekemvriou 2023