Χολαργός: Συνελήφθη 38χρονος στρατιωτικός για παρενόχληση 16χρονου

Το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής 21 Οκτωβρίου στην περιοχή του Χολαργού ένας στρατιωτικός φέρεται να προσπάθησε να κακοποιήσει σεξουαλικά έναν 16χρονο. Ο νεαρός κάλεσε την Άμεση Δράση, καθώς ο 38χρονος αξιωματικός του Στρατού Ξηράς τον πήρε στο κατόπι, του έλεγε κάποιες ακατάληπτες φράσεις και προσπαθούσε να του δείξει κάτι στο κινητό του. Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με τις καταγγελίες του παιδιού, ο ταγματάρχης στον βαθμό, του έλεγε μεταξύ άλλων «θέλω να σε γ…» και διάφορες άλλες χυδαίες σεξουαλικές φράσεις.

Ο μαθητής

επιτάχυνε το βηματισμό του, ωστόσο, ο άγνωστος συνέχισε να τον ακολουθεί. Όταν τον πλησίασε με σκοπό να τον θωπεύσει και να του δείξει στο κινητό του τηλέφωνο πορνογραφικό υλικό, ο 16χρονος τον απώθησε και έτσι κατάφερε να διαφύγει και να καλέσει το κέντρο της Άμεσης Δράσης. Ακολούθησαν έρευνες και μετά από λίγο ο δράστης συνελήφθη, καθώς υπήρξαν κι αυτόπτες μάρτυρες στο συμβάν, που υπέδειξαν στις Αρχές τι είχε συμβεί.

Όπως διαπιστώθηκε, πρόκειται για 38χρονο ταγματάρχη των Ενόπλων Δυνάμεων, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για γενετήσιες πράξεις κι αφέθηκε ελεύθερος κατόπιν προφορικής εντολής του εισαγγελέα. Ο κατηγορούμενος θα περάσει στρατοδικείο, ενώ αμέσως ενημερώθηκε το ΓΕΕΘΑ.

Πηγή: reader.gr

The post Χολαργός: Συνελήφθη 38χρονος στρατιωτικός για παρενόχληση 16χρονου appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα