Δ. Παπακωνσταντίνου: Τα σχέδια για τις εντάξεις περιοχών στο Σχέδιο Πόλης της Πεντέλης

Στοχεύουμε, σχεδιάζουμε και θα ολοκληρώσουμε, ως επόμενη Δημοτική Αρχή, την ένταξη στο σχέδιο Πόλης των περιοχών 3ης-4ης γειτονιάς στα Μελίσσια, Αγίου Δημητρίου Πεντέλης, 25ης Μαρτίου Ν. Πεντέλης, που δεν έχουν πρόβλημα δασικότητας.

Παράλληλα επισπεύδουμε τις διαδικασίες μέσω της ολοκλήρωσης των Τοπικών Χωρικών Σχεδίων για ήδη οικιστικές περιοχές που έχουν εκκρεμότητες

όπως η περιοχή Γκορτσέζα, Αγία Τριάδα, Καπραλέικα στη Πεντέλη προκειμένου να δοθεί επιτέλους λύση σε χρόνια άλυτα προβλήματα.

Με αυτό τον τρόπο μεγαλώνουμε την πόλη μας, την ομορφαίνουμε διότι η ένταξη γίνεται με σύγχρονους όρους πολεοδόμησης, δημιουργούμε ελεύθερους χώρους (πλατείες, παιδικές χαρές κ.ά.) και συμπληρώνουμε τις κοινωνικές υποδομές (σχολεία, παιδικούς σταθμούς, αθλητικούς χώρους κ.ά.).

Θεωρούμε τη στόχευση αυτή, Δημοτική Πολιτική και θα έχουμε ανοικτή ενημέρωση και συνεργασία με όλες τις παρατάξεις εντός του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και με τη κοινωνία και τους συλλογικούς φορείς.

Έτσι λειτούργησα ως αρμόδιος αντιδήμαρχος 2014-19, και με αυτόν τον ανοικτό τρόπο, και ακόμη περισσότερο, προς τις άλλες αυτοδιοικητικές δυνάμεις και την κοινωνία, θα λειτουργήσω ως δήμαρχος 2024-29, διότι πιστεύω στο δημοκρατικό τρόπο σύνθεσης ιδεών και προτάσεων και στις ανοικτές διαδικασίες με διαφάνεια, συγκλίσεις με τους συλλογικούς φορείς και την κοινωνία.

Αυτό ήταν το μήνυμα, η δέσμευση και η υπόσχεση που έδωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πεντέλης, Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, σήμερα Κυριακή 2 Ιουλίου, μιλώντας στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Περιβαλλοντικής Αναβάθμισης Μελισσίων.

Όλοι τιμήσαμε με αγάπη την απώλεια του επί σειράν ετών Προέδρου του αγαπητού και εκλεκτού φίλου Αργύρη Μανίκα, και δεσμευτήκαμε ότι θα κάνουμε το όραμα του για ένταξη πραγματικότητα!

The post Δ. Παπακωνσταντίνου: Τα σχέδια για τις εντάξεις περιοχών στο Σχέδιο Πόλης της Πεντέλης appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα