Δημοκρατική Συνεργασία: Σε ρόλο στρατηγείου η λειτουργία του Δήμου Πεντέλης

Στα πλαίσια σχεδιασμού λειτουργίας του Δήμου Πεντέλης ως «Δήμος Στρατηγείο» και σε συνέχεια της επίσκεψης αντιπροσωπείας του Συνδυασμού Δημοκρατική Συνεργασία Μπροστά Μαζί στο Αστυνομικό Τμήμα Μελισσίων – Πεντέλης και στο τμήμα Ασφάλειας Πεντέλης , ο Υποψήφιος Δήμαρχος Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου μαζί με τον Υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο Λευτέρη Κοντουλάκο, επισκέφθηκαν τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη κο Κώστα Κατσαφάδο και συζήτησαν μαζί του θέματα ασφάλειας των πολιτών στο Δήμο Πεντέλης.

Συγκεκριμένα του ζήτησαν την ενίσχυση σε προσωπικό του

Αστυνομικού Τμήματος και του Τμήματος Ασφάλειας Πεντέλης λόγω της πολύ μεγάλης έκτασης που καταλαμβάνει ο Δήμος Πεντέλης, καθώς επίσης πόσο σημαντικό είναι για το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών όταν ιδιαίτερα τα βράδια υπάρχουν περιπολίες της ομάδας «ΔΙΑΣ» στη πόλη. Επίσης, υπέβαλαν το αίτημα να λειτουργήσει εκ νέου σε χώρο που ο Δήμος θα παραχωρήσει γραφείο του Τμήματος Ασφάλειας στη Δημοτική Ενότητα Πεντέλης.

Ο κος Υφυπουργός χαιρέτησε και επικρότησε τη λογική συνεργασίας του Υπουργείου του με το Δήμο για θέματα ασφάλειας των πολιτών ,βρήκε λογικά τα αιτήματα και υποσχέθηκε να τα μελετήσει θετικά με τις υπηρεσίες του υπουργείου του.

Για μας η ασφάλεια των πολιτών είναι θέμα μεγίστης προτεραιότητας, θα συνεργαστούμε στενά με το Υπουργείο και το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής μας καθώς επίσης και με όλους τους φορείς της πόλης.

The post Δημοκρατική Συνεργασία: Σε ρόλο στρατηγείου η λειτουργία του Δήμου Πεντέλης appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα