Εγκαινιάστηκε το πάρκο αναψυχής Γράμμου – Φοίνικα στον Δήμο Κηφισιάς

Ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος εγκαινίασε το πάρκο αναψυχής του Γράμμου-Φοίνικα την Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023. Από νωρίς το απόγευμα πολίτες όλων των ηλικιών συγκεντρώθηκαν για να συμμετάσχουν στην εκδήλωση των εγκαινίων, αλλά και να γνωρίσουν από κοντά τον νέο χώρο αναψυχής στον Δήμο.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ευλογία της Εκκλησίας από τον εφημέριο του Ι.Ν. Αγίου Λουκά π. Κωνσταντίνο Μιχαηλίδη. Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό, τον λόγο πήρε ο δήμαρχος Κηφισιάς ο οποίος καλωσόρισε τους πολίτες στον πανέμορφο χώρο

ανάπλασης και αξιοποίησης, που καταλαμβάνει τρία οικοδομικά τετράγωνα και περιλαμβάνει πάρκο, παιδική χαρά και πεζόδρομους. «Πρόκειται για μια εκδήλωση – γνήσιο αντάμωμα σε έναν τόπο κοινωνικής συνοχής, συνάντησης και συναναστροφής των πολιτών» επεσήμανε ο κ. Θωμάκος και πρόσθεσε πως «την πρότυπη δομή, τόπο πρασίνου και ξεκούρασης, τόπο που τα παιδιά μας παίζουν με ασφάλεια, θα τη γνωρίσουν και θα την αγκαλιάσουν και άλλοι συμπολίτες μας, το επόμενο διάστημα».

Ο δήμαρχος μίλησε για την περιοχή των Αδαμών και τον Γράμμο Φοίνια, πρότυπες περιοχές στον Δήμο, με εξαιρετική ρυμοτομία αλλά και πολύ καλή θέση, καθώς περιβάλλονται και στεφανώνονται από τον ζωογόνο πνεύμονα του Κηφισού. Αναφέρθηκε, επίσης, σε μια σειρά έργων που έχουν γίνει στις περιοχές όπως:

Αποχετευτικός αγωγός, με τον οποίο έχουν συνδεθεί νοικοκυριά σε Αδάμες και Γράμμο – Φοίνικα.Διάνοιξη οδών.Δημιουργία 10ου Νηπιαγωγείου.Παιδική χαρά της οδού Γράμμου.Ασφαλτοστρώσεις.Ανακαίνιση του γηπέδου της οδού Ποταμού.

Αναφέρθηκε ακόμη στα έργα που ξεκίνησαν τις προηγούμενες ημέρες στην πλατεία των Αδαμών, ενώ επανέλαβε τις διεκδικήσεις του Δήμου από την Πολιτεία.

Η αναλυτική ανακοίνωση για τα εγκαίνια του πάρκουΛήψη

The post Εγκαινιάστηκε το πάρκο αναψυχής Γράμμου – Φοίνικα στον Δήμο Κηφισιάς appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα