Εκδήλωση βράβευσης των σχολείων που συμμετείχαν στο Σχολικό Πρωτάθλημα Ανακύκλωσης Αττικής

Η Περιφέρεια Αττικής και ο Ειδικός Διαβαθμιδικός Σύνδεσμος Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ) διοργανώνουν το Σάββατο 10 Ιουνίου 2023 ειδική εκδήλωση για τη βράβευση των 70 δημοτικών σχολείων που συμμετείχαν στο πιλοτικό Σχολικό Πρωτάθλημα Ανακύκλωσης Αττικής.

Η εκδήλωση

θα πραγματοποιηθεί στο Πεδίο του Άρεως (Σιντριβάνι) από τις 17.30 ως τις 20.30.

Στον χώρο αυτό τα παιδιά αλλά και οι γονείς τους θα έχουν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν πάνω στην ανακύκλωση, τον καφέ κάδο και τη διαλογή στην πηγή, αλλά και να διασκεδάσουν με ένα διαφορετικό και ανατρεπτικό τρόπο. Παράλληλα στην εκδήλωση θα δοθεί η δυνατότητα να παρουσιαστούν δράσεις με θέμα την ανακύκλωση από τα σχολεία που συμμετείχαν στο σχολικό πρωτάθλημα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα βραβευθούν όλα τα σχολεία που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα, ενώ επιπλέον δώρα θα λάβουν όσα σχολεία πέτυχαν να συγκεντρώσουν τις μεγαλύτερες ποσότητες ανακυκλώσιμων υλικών.

Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία των βραβεύσεων θα ακολουθήσει, στον ίδιο χώρο, συναυλία με τον Γιώργο Ζερβό και την μπάντα του, Swinging Cats.

Διαβάστε αναλυτικά για το Σχολικό Πρωτάθλημα Ανακύκλωσης ΑττικήςΛήψη

The post Εκδήλωση βράβευσης των σχολείων που συμμετείχαν στο Σχολικό Πρωτάθλημα Ανακύκλωσης Αττικής appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα