Ένοπλη ληστεία από ανήλικο σε φαρμακείο στον Χολαργό ανήμερα των Χριστουγέννων

Ένοπλη ληστεία σε φαρμακείο του Χολαργού πραγματοποίησε ανήλικος το βράδυ των Χριστουγέννων, ο οποίος και συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Παπάγου – Χολαργού το μεσημέρι της Τρίτης 26 Δεκεμβρίου 2023, ενώ αναζητείται και ο συνεργός του, επίσης ανήλικος.

Ειδικότερα το βράδυ της 25ης Δεκεμβρίου, ο ανήλικος -16χρονος σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες- έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του με κουκούλα,

περιλαίμιο και γάντια, εισήλθε στο φαρμακείο, όπου, υπό την απειλή όπλου-ρέπλικας, ακινητοποίησε τον ιδιοκτήτη και αφαίρεσε από την ταμειακή μηχανή το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ.

Ακολούθησε αστυνομική έρευνα στο πλαίσιο της οποίας ταυτοποιήθηκε ο ανήλικος, ενώ, όπως προέκυψε, νωρίτερα είχε εισέλθει στο κατάστημα ο συνεργός του, υποδυόμενος τον πελάτη, με σκοπό να κατοπτεύσει τον χώρο.

Σε σωματικές έρευνες και σε έρευνα στην οικία του συλληφθέντος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1,1 γραμμ. κοκαϊνης, 215 ευρώ, καθώς και ρουχισμός που έφερε ο συνεργός του, ενώ βρέθηκε και κατασχέθηκε και το όπλο-ρέπλικα, το οποίο είχε απορρίψει μετά τη διάπραξη της ληστείας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα Ανηλίκων, ενώ οι έρευνες για την ταυτοποίηση του συνεργού του συνεχίζονται.

Πηγή στοιχείων: Ελληνική Αστυνομία

The post Ένοπλη ληστεία από ανήλικο σε φαρμακείο στον Χολαργό ανήμερα των Χριστουγέννων appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ένοπλη, Χολαργό, Χριστουγέννων,enopli, cholargo, christougennon