Ενότητα για τη Ν. Ιωνία: Η λειτουργία της κατασκήνωσης στο Αλεποχώρι σε τεντωμένο σκοινί

Ότι η κατάσταση που επικρατεί στον χώρο της κατασκήνωσης του Δήμου, στο Αλεποχώρι, δημιουργεί πολλά ερωτηματικά στο κατά πόσο είναι εφικτό να υποδεχθεί τα παιδιά της πόλης» τονίζει η δημοτική παράταξη Ενότητα για τη Νέα Ιωνία, με επικεφαλής τον Χρήστο Κανλή.

Στην ανακοίνωσή της με τίτλο «Η λειτουργία της κατασκήνωσης στο Αλεποχώρι σε τεντωμένο σκοινί» η παράταξη αναφέρει:

«Ενώ η δημοτική αρχή στα λόγια και με ανακοινώσεις για προσλήψεις προσωπικού

διατείνεται πως επιτέλους (μετά από δύο χρόνια) η κατασκήνωση του Δήμου θα υποδεχθεί τα παιδιά της πόλης μας, η κατάσταση που επικρατεί στον χώρο δημιουργεί πολλά ερωτηματικά στο κατά πόσο αυτό είναι εφικτό. Παρά το γεγονός ότι δύο μήνες μετά την κλοπή και τις καταστροφές και την απευθείας ανάθεση λόγω του κατεπείγοντος ύψους 100.000 ευρώ περίπου για την αποκατάσταση των ζημιών, τίποτα δεν έχει ξεκινήσει. Η πυρόσβεση, οι ηλεκτρολογικές και οι υδραυλικές εγκαταστάσεις διαλυμένες, οι ηλιακοί θερμοσίφωνες κατεστραμμένοι, οι μονάδες κλιματισμού λείπουν, σπασμένες πόρτες, κατεστραμμένα μπάνια κλπ.

Έχουν αναγγείλει έναρξη 1ης περιόδου στις 20 Ιουνίου. Η ανευθυνότητα της δημάρχου και της αρμόδιας αντιδημάρχου απέναντι στις υποχρεώσεις τους και η αναλγησία τους απέναντι στα παιδιά και τις οικογένειές τους τείνει να αποβεί μοιραία για μια ακόμη χρονιά. Τους προειδοποιούμε μην τολμήσουν να επαναλάβουν φτηνές δικαιολογίες (όπως δεν βρέθηκε γιατρός ή μάγειρας) για να καλύψουν την ανικανότητά τους. Θα έχουν την αποκλειστική ευθύνη και θα είναι υπόλογοι απέναντι στον Ιωνιώτικο λαό».

The post Ενότητα για τη Ν. Ιωνία: Η λειτουργία της κατασκήνωσης στο Αλεποχώρι σε τεντωμένο σκοινί appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα