Εξαιρετική «Ανατομία μιας πτώσης» στο Cine Νοσταλγία

Μια από τις πιο σημαντικές πρεμιέρες του καλοκαιριού προσφέρει αυτή την εβδομάδα ο δημοτικός θερινός κινηματογράφος του Ηρακλείου Αττικής Cine Νοσταλγία. Ο λόγος για την «Ανατομία μιας πτώσης» (φωτό), που τιμήθηκε με Χρυσό Φοίνικα στο Φεστιβάλ των Καννών.

Οι μικροί σινεφίλ πάλι είναι σίγουρο ότι θα διασκεδάσουν με την καρδιά τους βλέποντας τα Χελωνονιντζάκια σε ακόμα μία περιπέτεια.

Χελωνονιντζάκια: Μεταλλαγμένος Χαμός

(Πέμπτη 31/8 έως Τετάρτη 6/9, στις 20:00)

Αποκλεισμένα στους υπονόμους από τον θετό τους πατέρα, τον μεταλλαγμένο αρουραίο Splinter,

που πιστεύει ότι ο έξω κόσμος δεν θα τα αποδεχτεί ποτέ, τα Χελωνονιντζάκια λαχταρούν περισσότερο από οτιδήποτε να ζήσουν σαν συνηθισμένοι έφηβοι. Όταν μαθαίνουν το σχέδιο μιας νεαρής φιλόδοξης ρεπόρτερ, να κατατροπώσει τον μεταλλαγμένο εγκληματία Superfly, βρίσκουν την τέλεια ευκαιρία. Αν απαλλάξουν την πόλη από το έγκλημα, η πόλη επιτέλους θα τους αποδεχτεί.

Σκηνοθεσία: Τζεφ Ρόου, Κάιλερ Σπίαρς

Μεταγλωττισμένο

Διάρκεια: 99΄

Ανατομία μιας πτώσης

(Πέμπτη 31/8 έως Τετάρτη 6/9, στις 21:45)

Το χιτσκοκικου τύπου θρίλερ που κέρδισε επάξια πριν 3 μόλις μήνες τον Χρυσό Φοίνικα στο Φεστιβάλ Καννών, κάνει θριαμβευτική έξοδο στα θερινά σινεμά. Τον τελευταίο χρόνο, η Σάντρα, μια Γερμανίδα συγγραφέας, ο Γάλλος σύζυγός της, ο Σάμουελ, και ο εντεκάχρονος γιος τους, Ντάνιελ, ζουν σε μια απομακρυσμένη πόλη στις γαλλικές Άλπεις. Όταν ο Σάμουελ βρίσκεται νεκρός στο χιόνι, έξω από το σαλέ τους, η αστυνομία αναρωτιέται αν αυτοκτόνησε ή σκοτώθηκε. Η αιτία θανάτου μένει αδιευκρίνιστη και η Σάντρα θεωρείται η κύρια ύποπτη. Ένα οδυνηρό ψυχολογικό ταξίδι στα βάθη της συγκρουσιακής σχέσης του ζευγαριού ξεκινά.

Σκηνοθεσία: Ζιστίν Τριέ

Πρωταγωνιστούν: Σάντρα Χιούλερ, Σαμιουέλ Τεΐς, Σβαν Αρλό

Διάρκεια: 151΄

The post Εξαιρετική «Ανατομία μιας πτώσης» στο Cine Νοσταλγία appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα