Κ.Ο. Κέντρου Ν. Ιωνίας ΚΚΕ: Επικίνδυνη η κατάσταση στο γηπεδάκι 5×5 στον Άγιο Γεώργιο Νέας Ιωνίας

Σημαντικά προβλήματα κατέγραψε κλιμάκιο της Κ.Ο. Κέντρου Ν. Ιωνίας του ΚΚΕ στο γηπεδάκι 5×5 που βρίσκεται δίπλα από την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου, στο κέντρο της Ν. Ιωνίας (οδός Πατρ. Ιωακείμ) έπειτα από αυτοψία πραγματοποίησε.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, τα προβλήματα που υπάρχουν είναι σημαντικά και απειλούν την υγεία όσων αθλούνται εκεί. Συγκεκριμένα:

Ο πλαστικός τάπητας του γηπέδου σε πολλά σημεία είναι ξηλωμένος κάτι που αποτελεί πηγή κινδύνου για σοβαρούς τραυματισμούς για τους αθλούμενους.Τα κιγκλιδώματα που περιβάλλουν τον αθλητικό χώρο είναι σε πολλά σημεία ξηλωμένα και κυριολεκτικά κρέμονται σαν ξυράφια δίπλα στους αθλούμενους και την ίδια στιγμή τα δοκάρια των τερμάτων δεν είναι επαρκώς ασφαλισμένα.Τα τσιμεντένια τοιχία που περιβάλουν το γηπεδάκι δεν είναι ντυμένα με προστατευτικά μαξιλάρια, οι πάγκοι είναι κατεστραμμένοι, πρίζες κρέμονται μέσα στο γήπεδο, πίνακες ρεύματος δεν είναι ασφαλισμένοι.Και σαν να μην έφταναν τα παραπάνω, το γηπεδάκι δεν έχει αποδυτήρια και τουαλέτα με αποτέλεσμα τα παιδιά και οι αθλούμενοι να αλλάζουν στο αίθριο και όταν χρειάζονται να πάνε τουαλέτα να χρησιμοποιούν τους γύρω χώρους πρασίνου…

Και, όπως κλείνει η ανακοίνωση, «Καλούμε τη δημοτική αρχή και κάθε αρμόδιο φορέα, έστω και τώρα, με γνώμονα την ασφάλεια των αθλούμενων και όλων όσων χρησιμοποιούν το γηπεδάκι στον Άγιο Γεώργιο, να προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και να εξασφαλίσουν τη χρηματοδότηση από τον δημοτικό και τον κρατικό προϋπολογισμό, για την αποκατάσταση των υποδομών του. Η ασφάλεια των παιδιών, των αθλούμενων, του λαού και της νεολαίας της περιοχής μας έχει αξία, δεν είναι κόστος».

The post Κ.Ο. Κέντρου Ν. Ιωνίας ΚΚΕ: Επικίνδυνη η κατάσταση στο γηπεδάκι 5×5 στον Άγιο Γεώργιο Νέας Ιωνίας appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κ Ο, Κέντρου Ν, Ιωνίας ΚΚΕ, Επικίνδυνη, 5×5, Άγιο Γεώργιο Νέας Ιωνίας,k o, kentrou n, ionias kke, epikindyni, 5×5, agio georgio neas ionias