Μάριος Ψυχάλης: Δίνουμε ενωμένοι τον κοινό αγώνα για τον Δήμο μας

Μήνυμα νίκης, ενότητας και συνεργασίας από την επόμενη κιόλας μέρα των εκλογών έστειλε ο υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μάριος Ψυχάλης, κατά την ομιλία του με την οποία ολοκλήρωσε τον προεκλογικό του αγώνα λίγο πριν την μάχη του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών.

«Εκατοντάδες κάτοικοι του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, έδωσαν βροντερό παρών στην πλατεία Κολώνες στην Πεύκη και έδειξαν τον δρόμο στον Μάριο Ψυχάλη για την επικράτηση στις εκλογές της Κυριακής και την ανάληψη της διοίκησης

του Δήμου» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Στην ομιλία του ο Μάριος Ψυχάλης ευχαρίστησε όλους τους δημότες που στήριξαν την προσπάθεια της παράταξής του και τόνισε πως ζητά την εμπιστοσύνη τους για να εργαστούν όλοι μαζί για την αντιμετώπιση των μικρών και μεγάλων προβλημάτων του Δήμου.

«Βρισκόμαστε εδώ γιατί θέλουμε και να κάνουμε έργο για τον Δήμο μας, για τη γειτονιά μας. Βρισκόμαστε εδώ για να υπηρετήσουμε κάθε γενιά και κάθε γειτονιά», τόνισε χαρακτηριστικά.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, εκφράζοντας τη στήριξή τους στην υποψηφιότητά του, ο περιφερειακός σύμβουλος Βόρειου Τομέα Γιώργος Ντούρος, ο πρώην πρόεδρος Νομαρχιακής Βόρειου Τομέα Ν.Δ. Νίκος Αδαμόπουλος, η πολιτευτής Βόρειου Τομέα ΣΥΡΙΖΑ Κλειώ Αγγουράκη, ο πρώην πρόεδρος ΓΣΕΕ Χρήστος Πολυζωγόπουλος και άλλοι.

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο πρώην υποψήφιος δήμαρχος Πεύκης και πολιτικός μηχανικός Γιάννης Βογιατζάκης, ο πρώην υποψήφιος δήμαρχος Πεύκης και οικονομολόγος Αλέκος Τζούλης, και ο πολιτευτής Βόρειου Τομέα Ν.Δ. και δημοσιογράφος Φώτης Καρύδας.

Επίσης παραβρέθηκαν οι τρεις υποψήφιοι δήμαρχοι για τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης, που δεν προκρίθηκαν στον δεύτερο γύρο, Μαρίνα Σταυράκη – Πατούλη, Νικηφόρος Κωνσταντίνου και Παναγιώτης Ιωάννου, οι οποίοι με σύντομες παρεμβάσεις τους, επιβεβαίωσαν τις ανακοινώσεις στήριξής τους προς το πρόσωπο του Μάριου Ψυχάλη και μαζί έστειλαν μήνυμα συνεργασίας για την επόμενη μέρα στον Δήμο.

Το ίδιο τόνισε και ο Μάριος Ψυχάλης στην ομιλία του, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Μπορεί ορισμένες φορές να μην συμφωνούμε όλοι, αλλά γνωρίζουμε ότι ο κοινός παρονομαστής είναι η προσφορά μας στον τόπο μας», ενώ κάλεσε όλους «να δώσουμε ενωμένοι, με πνεύμα συνεργασίας τον κοινό αγώνα για τον Δήμο μας».

The post Μάριος Ψυχάλης: Δίνουμε ενωμένοι τον κοινό αγώνα για τον Δήμο μας appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα