Με την εξαιρετική συναυλία του Γιάννη Κότσιρα στο Αίθριο Θέατρο ξεκίνησε το Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου

Με τον σπουδαίο Μαρουσιώτη καλλιτέχνη Γιάννη Κότσιρα ξεκίνησε το Φεστιβάλ θεσμός του Δήμου Αμαρουσίου την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023, παρουσία του δημάρχου Θεόδωρου Αμπατζόγλου, του προέδρου της ΚΕΔΑ Νίκου Πέππα, μελών της δημοτικής αρχής, δημοτικών συμβούλων, εκπροσώπων φορέων της πόλης και πλήθους κόσμου, στο Αίθριο Θέατρο επί της Λεωφόρου Κηφισιάς.

Τον Έλληνα ερμηνευτή της έντεχνης και λαϊκής μουσικής συνόδευσαν στο τραγούδι η Μυρτώ Βασιλείου και  η Δήμητρα Μπουλούζου, που με την καλλιτεχνική

τους βαθιά ενσυναίσθηση και την αγάπη τους για τη μουσική ξεχώρισαν σε μια μοναδική παράσταση. Μέσα από ένα πλούσιο ρεπερτόριο, καθώς και τραγούδια από την τηλεοπτική σειρά «Σασμός», καθήλωσαν τους 2.500, και πλέον, θεατές που γέμισαν το Αίθριο Θέατρο Αμαρουσίου.

Με τις λέξεις «ξεκινήσαμε και φέτος» ο δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου απεύθυνε ένα σύντομο χαιρετισμό στο κοινό, ευχόμενος καλό καλοκαίρι, ενώ επίσης αναφέρθηκε στον πολυτάλαντο Μαρουσιώτη Γιάννη Κότσιρα που πρωταγωνιστεί στο Φεστιβάλ, το οποίο αποτελεί θεσμό πλέον για το Δήμο Αμαρουσίου, συγκεντρώνοντας κόσμο όχι μόνο από το Μαρούσι αλλά και από όλη την Αττική.

Με τη σειρά του ο καλλιτέχνης Γιάννης Κότσιρας ευχαρίστησε τον δήμαρχο Αμαρουσίου και τον πρόεδρο της ΚΕΔΑ για τη φιλοξενία που του προσφέρουν σε ένα τόσο σπουδαίο φεστιβάλ για την πόλη.

Ο δήμαρχος συνοδευόταν από τη σύζυγό του Ελένη Τριανταφύλλη-Αμπατζόγλου.

Δείτε εδώ το πρόγραμμα των επόμενων εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου

The post Με την εξαιρετική συναυλία του Γιάννη Κότσιρα στο Αίθριο Θέατρο ξεκίνησε το Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα