Μητρώο εθελοντών καταρτίζει ο Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού

Μητρώο εθελοντών, για πρώτη φορά, δημιουργεί ο Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού, στο πλαίσιο ενθάρρυνσης της ενεργούς συμμετοχής των πολιτών στη διαμόρφωση της καθημερινότητας της πόλης. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το μητρώο θα καλύπτει όλο το φάσμα ενδιαφέροντος, με διακριτούς τομείς και κατηγορίες, και θα δίνει τη δυνατότητα στους πολίτες να προσφέρουν τις εμπειρίες τους και τη βοήθειά τους, στον ελεύθερο χρόνο τους, σε δράσεις και έργα στον Δήμο -και όχι μόνο.

Στο πλαίσιο αυτό, από 1η Φεβρουαρίου 2024 θα λειτουργεί μια ανοιχτή πλατφόρμα

εγγραφής εν δυνάμει μελών, τα οποία θα μπορούν μέσω του κεντρικού ιστότοπου του Δήμου και μέσω σχετικού link να συμπληρώνουν τα στοιχεία τους στη φόρμα εγγραφής.

Το κάθε εν δυνάμει μέλος του μητρώου έχει τη δυνατότητα να επιλέξει από 1 έως και 6 τομείς ενδιαφέροντος: αθλητισμός, πολιτισμός, περιβάλλον, κοινωνική πρόνοια, ζώα συντροφιάς, πολιτική προστασία.

Για τους πολίτες που δεν μπορούν να εγγραφούν ηλεκτρονικά, θα υπάρχει δυνατότητα για δια ζώσης εγγραφής στο δημοτικό κατάστημα που εδρεύει στην οδό Στρατηγού Καλλάρη 13, Ψυχικό, στον πρώτο όροφο, από την 1η Φεβρουαρίου 2024 έως και 29 Φεβρουαρίου 2024, από τις 10:00 π.μ. έως και 13:00 μ.μ.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι, για να ενταχθούν στο μητρώο και να αποκτήσουν Μοναδικό Αριθμό Εθελοντή του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού, θα πρέπει να ολοκληρώσουν με επιτυχία πιστοποιημένα σεμινάρια πρώτων βοηθειών και χρήσης απινιδωτή, τα οποία θα γίνουν δωρεάν από τον Δήμο.

The post Μητρώο εθελοντών καταρτίζει ο Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα