Να μην γίνει χώρος στάθμευσης απορριμματοφόρων το οικόπεδο της «ALTEC A.E.» ζητεί ο ΣΕΠΕ «Γ. Σεφέρης»

Στην κινητοποίηση σωματείων, μαζικών φορέων και κατοίκων της πόλης στο Παναιτώλιο, στη Νέα Ιωνία, συμμετέχει ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών «Γ. Σεφέρης» την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου, στις 12:00, με αφορμή την επικείμενη αγορά του οικοπέδου της πρώην «ALTEC Α.Ε.» στην περιοχή της Αλσούπολης για τη μετεγκατάσταση του χώρου στάθμευσης των απορριμματοφόρων του Δήμου.

Ο Σύλλογος αναφέρει σχετικά:

«Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών “Γ. Σεφέρης” πληροφορήθηκε ότι στα σχέδια της δημοτικής αρχής της Ν. Ιωνίας για τη μετεγκατάσταση του χώρου

στάθμευσης των απορριμματοφόρων του Δήμου είναι, με πρόταση της δημάρχου, Δ. Θωμαΐδου, η αγορά του οικοπέδου της πρώην “ALTEC A.E.” στην περιοχή της Αλσούπολης, απέναντι από το σχολικό συγκρότημα του 16ου Δημοτικού, του ΣΜΕΑΕ και του 16ου Νηπιαγωγείου.

Ο Σύλλογός μας “Γ. Σεφέρης” συμπαραστέκεται στους κατοίκους της περιοχής που δικαίως αγανακτούν στα σχέδια της δημοτικής αρχής, αφού βλέπουν ότι στις προτεραιότητές της δεν είναι η αξιοποίηση χώρων σύμφωνα με τις σύγχρονες μορφωτικές, αθλητικές και ψυχαγωγικές ανάγκες των παιδιών τους και των ίδιων.

Όταν μάλιστα ο 6ος Βρεφονηπιακός Σταθμός δεν λειτουργεί πλέον διότι δεν πληρούσε τις κατάλληλες προδιαγραφές, όταν το Διαπολιτισμικό Δημοτικό Σχολείο στεγάζεται σε ακατάλληλο νοικιασμένο κτήριο, όταν σε όλο τον Δήμο δεν έχει ιδρυθεί ένα ειδικό νηπιαγωγείο και αρκετά τμήματα νηπιαγωγείων στεγάζονται σε προκάτ, με τη δικαιολογία από την πλευρά της δημοτικής αρχής ότι δεν υπάρχουν χώροι, είναι απαράδεκτο να παραχωρούνται ελεύθερα οικόπεδα».

The post Να μην γίνει χώρος στάθμευσης απορριμματοφόρων το οικόπεδο της «ALTEC A.E.» ζητεί ο ΣΕΠΕ «Γ. Σεφέρης» appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
ALTEC A E, ΣΕΠΕ Γ, Σεφέρης,ALTEC A E, sepe g, seferis