Νεαροί σκαρφαλώνουν στις οροφές βαγονιών του ΗΣΑΠ και μετά ανεβάζουν βίντεο στο TikTok

Δεν έχει τέλος η ανοησία ορισμένων εφήβων, οι οποίοι δεν διστάζουν να θέσουν τη ζωή τους σε άμεσο κίνδυνο προκειμένου να βιντεοσκοπήσουν και να δημοσιεύσουν στιγμιότυπα – πρόκληση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Κάποιοι μάλιστα από αυτούς τους νεαρούς περιμένουν σε σταθμούς του ΗΣΑΠ και όταν σταματήσουν οι συρμοί, σκαρφαλώνουν στα βαγόνια και παραμένουν σε αυτά ενώ αρχίζουν να κινούνται και μετά ανεβάζουν τα σχετικά βίντεο στο TikTok, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής

Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης, μιλώντας στο Action 24.

«Ο Έλληνας αστυνομικός, εκτός από το να καταπολεμήσει το έγκλημα, έχει να αντιμετωπίσει και τον ελαφρύ νου, μην πω την ηλιθιότητα κάποιων, γιατί αυτό που κάνουν είναι επικίνδυνο», σχολίασε στον τηλεοπτικό σταθμό ο ίδιος, προσθέτοντας: «Κινδυνεύουν να διαμελιστούν, να πάθουν ηλεκτροπληξία. Όμως το βλέπουν ως πρόκληση και το ανεβάζουν στο TikTok για να πάρουν like».

Φωτογραφία: Acion 24/video

Ο κ. Καλλιακμάνης συμπλήρωσε ότι πριν λίγο καιρό εντοπίστηκαν παιδιά να ανεβαίνουν στο στέγαστρο του ΟΑΚΑ, στο Μαρούσι και μετά να ανεβάζουν βίντεο στα social media, ενώ άλλοι έφηβοι διασχίζουν δρόμους ταχείας κυκλοφορίας την ώρα που προσεγγγίζουν αυτοκίνητα με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

«Πρέπει να δούμε γιατί τα παιδιά μπαίνουν σε αυτή τη διαδικασία», επεσήμανε ο αστυνομικός. 

The post Νεαροί σκαρφαλώνουν στις οροφές βαγονιών του ΗΣΑΠ και μετά ανεβάζουν βίντεο στο TikTok appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νεαροί, ΗΣΑΠ, TikTok,nearoi, isap, TikTok