Νίκη Πολιτών Αγίας Παρασκευής: Σύνθεση και όχι τοξικότητα κ. Μυλωνάκη

Συνέχεια στην αντιπαράθεση που έχει ανοίξει μεταξύ του πρώην δημάρχου Αγίας Παρασκευής Γιάννη Σταθόπουλου και του νυν δημάρχου Γιάννη Μυλωνάκη για τον τρόπο διεξαγωγής της πρώτης ειδικής συνεδρίασης λογοδοσίας δίνει η παράταξη του πρώτου, Νίκη Πολιτών.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε και με την οποία απαντά σε προηγούμενη ανακοίνωση της παράταξης του Γ. Μυλωνάκη, Αλλάζουμε, η Νίκη Πολιτών αναφέρει:

«Ο κ. Μυλωνάκης ερμηνεύει όπως εκείνος θέλει τη διάταξη του Νόμου που καθορίζει τη διαδικασία της Ειδικής Συνεδρίασης Λογοδοσίας. Όλοι οι άνθρωποι της Αυτοδιοίκησης,

με τους οποίους επικοινωνήσαμε, ήταν σαφείς: “Στην κλήρωση μπαίνουν ΟΛΑ τα θέματα συμπολίτευσης και Αντιπολίτευσης». Επιπλέον, οι περισσότεροι δήμαρχοι απάντησαν σε όλα τα θέματα που εισήγαγαν οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης και ζήτησαν από τους “δικούς τους” συμβούλους να μην κάνουν ερωτήσεις.

Στην συνεδρίαση του Δήμου Αγίας Παρασκευής, αντιθέτως, έγιναν ερωτήσεις από συμβούλους της δημοτικής αρχής στον ίδιο τον κ. Μυλωνάκη, “στημένες“, με επιδίωξη τη δημιουργία κλίματος σύγκρουσης – τοξικότητας και το σύνηθες πλέον “παραλάβαμε καμένη γη”!

“Ρωτήθηκ”» για έκθεση του Ελεγκτικού συνεδρίου του 2017 που έφτασε στον Δήμο το 2020, όπως και για το κολυμβητήριο, όπου δεν επεδίωξε να δει τον εργολάβο ουδέποτε και το οποίο ως γνωστόν ψήφιζαν μαζί με τον κ. Ζορμπά.

Ο κ. Μυλωνάκης είναι ο παλαιότερος σε ρόλους διοίκησης μαζί με τον κ. Κρητικίδη, από όλα τα μέλη του Συμβουλίου, στον Δήμο Αγίας Παρασκευής επί δημαρχίας Β. Γιαννακόπουλου. Ο πρώτος ως πρόεδρος μεγάλου Νομικού Προσώπου του Δήμου και ο δεύτερος ως αντιδήμαρχος. Θα περιμέναμε να επιδιώκουν τη σύνθεση και τη συναίνεση και όχι ειρωνείες περί διαβασμένων και αδιάβαστων».

The post Νίκη Πολιτών Αγίας Παρασκευής: Σύνθεση και όχι τοξικότητα κ. Μυλωνάκη appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νίκη Πολιτών Αγίας Παρασκευής, Σύνθεση, Μυλωνάκη,niki politon agias paraskevis, synthesi, mylonaki