Οκτώ συλλήψεις σε Μεταμόρφωση και Νέα Ιωνία για ληστείες – Οι τέσσερις είναι ανήλικοι

Στη σύλληψη οκτώ ατόμων, μεταξύ των οποίων τέσσερις ανήλικοι, για ληστείες κατά συναυτουργία, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές σε Μεταμόρφωση και Νέα Ιωνία το Σάββατο 30 Μαρτίου.

Ειδικότερα, το απόγευμα του Σαββάτου αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν τέσσερα άτομα (τρεις ημεδαπούς και έναν αλλοδαπό),

εκ των οποίων οι δύο ήταν ανήλικοι, που προσέγγισαν δύο άτομα που επέβαιναν σε αυτοκίνητο και με χρήση σωματικής βίας τους αφαίρεσαν κινητό τηλέφωνο. Οι δράστες εντοπίστηκαν μετά από έρευνες των αστυνομικών και οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Μεταμόρφωσης, όπου και ταυτοποιήθηκαν ως δράστες της παραπάνω επίθεσης.

Το βράδυ της ίδιας μέρας στην περιοχή της Νέας Ιωνίας συνελήφθησαν, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., τέσσερις ημεδαποί, εκ των οποίων οι δύο ανήλικοι, οι οποίοι, μαζί με έτερους συνεργούς, προσέγγισαν δύο άτομα και με χρήση σωματικής βίας αφαίρεσαν κινητό τηλέφωνο και χρηματικό ποσό. Οι αστυνομικοί που κλήθηκαν στο σημείο εντόπισαν και συνέλαβαν τους δράστες, οδηγώντας τους στο Τμήμα Ασφαλείας της περιοχής. Οι συλληφθέντες έχουν απασχολήσει τις αρχές για πολλαπλά αδικήματα, μεταξύ των οποίων, ληστεία κατά συναυτουργία, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Πηγή στοιχείων: Ελληνική Αστυνομία

The post Οκτώ συλλήψεις σε Μεταμόρφωση και Νέα Ιωνία για ληστείες – Οι τέσσερις είναι ανήλικοι appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα