Π. Μανούρης: Ο κόσμος θέλει να δει άλλα πράγματα στη Νέα Ιωνία

«Ο κόσμος πείστηκε σε αυτές τις εκλογές να δει μια αλλαγή στον Δήμο Νέας Ιωνίας! Μπορεί να βγει ένα καλό αποτέλεσμα για την πόλη», δήλωσε ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Νέας Ιωνίας Παναγιώτης Μανούρης, σε συνέντευξη που παραχώρησε αποκλειστικά στον δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό Επικοινωνία 94.0 FM και την εκπομπή «Δημοτικές Διαπλοκές».

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο Π. Μανούρης υπογράμμισε πως δεν υπάρχει ούτε διάθεση για ενημέρωση, ούτε για ομαλή μετάβαση από μεριάς της απερχόμενης

δημάρχου. «Θεωρώ πολύ σημαντικό και θα το κάνω να ενημερώνω τους επικεφαλής όλων των δημοτικών παρατάξεων κατά τη διάρκεια της θητείας μου», δήλωσε με νόημα ο κ. Μανούρης.

Αναφερόμενος στις βασικές προτεραιότητες της νέας δημοτικής αρχής, ο νέος δήμαρχος της πόλης τόνισε πως η καθαριότητα και η απομάκρυνση του αμαξοστασίου των απορριμματοφόρων από το δημοτικό στάδιο είναι πρώτα στην ιεράρχηση.

«Κανείς εργαζόμενος του Δήμου δεν έχει να φοβάται τίποτα. Κανείς δεν κινδυνεύει», ξεκαθάρισε ο Παναγιώτης Μανούρης, διαψεύδοντας τις Κασσάνδρες που διέρρεαν διάφορα, τόσο πριν όσο και μετά την εκλογή του.

The post Π. Μανούρης: Ο κόσμος θέλει να δει άλλα πράγματα στη Νέα Ιωνία appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μανούρης, Ιωνία,manouris, ionia