20 μηχανές και 8 κινητές μονάδες ταχείας επέμβασης παραδόθηκαν στο ΕΚΑΒ από την Περιφέρεια Αττικής – Ξεκίνησε και η παραλαβή 52 ασθενοφόρων

Ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης τιμήθηκε σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες (13/12) από το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ), για την προσφορά της Περιφέρειας στην αναβάθμιση του εξοπλισμού του.

Ειδικότερα, ήδη έχουν παραληφθεί από το ΕΚΑΒ 20 μηχανές και 8 κινητές μονάδες ταχείας επέμβασης, ενώ ήδη έχει ξεκινήσει η τμηματική παραλαβή των 52 ασθενοφόρων που εξασφάλισε η Περιφέρεια Αττικής

Στην

εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του ΕΚΑΒ, παρέστησαν ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ Ν. Παπαευσταθίου, ο αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ Π.  Κουτσουμπέλης, ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΕΚΑΒ Γ. Μαθιόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης Υγείας Γιώργος Κεχρής και στελέχη της Περιφέρειας.

Ο περιφερειάρχης Αττικής, στον χαιρετισμό του, τόνισε ότι η ενίσχυση του ΕΚΑΒ έχει εξαιρετική σημασία στην αναβάθμιση των υπηρεσιών του συστήματος της Δημόσιας Υγείας για τους ασθενείς. «Η Περιφέρεια Αττικής, αναγνωρίζοντας τον ρόλο του ΕΚΑΒ στο δημόσιο σύστημα υγείας, έχει εγκρίνει τη χρηματοδότηση μέσω του ΠΕΠ Αττικής 2014 – 2020 ποσού 4 εκατ. ευρώ για την προμήθεια 52 ασθενοφόρων και 8 κινητών μονάδων, για τις ανάγκες της Περιφέρειάς μας», ανέφερε ο κ. Πατούλης. «Επιπλέον, στο νέο Πρόγραμμα “ΑΤΤΙΚΗ” 2021 – 2027 έχει εγκριθεί χρηματοδότηση ύψους 300.000,00 ευρώ για την προμήθεια 20 μοτοσικλετών ταχείας ανταπόκρισης», πρόσθεσε.

Διαβάστε αναλυτικά για την τιμητική εκδήλωσηΛήψη

The post 20 μηχανές και 8 κινητές μονάδες ταχείας επέμβασης παραδόθηκαν στο ΕΚΑΒ από την Περιφέρεια Αττικής – Ξεκίνησε και η παραλαβή 52 ασθενοφόρων  appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παραλήφθηκαν, ΕΚΑΒ 20, Περιφέρεια Αττικής,paralifthikan, ekav 20, perifereia attikis