Πασχαλινά πακέτα αγάπης από τον Δήμο Πεντέλης

«Πασχαλινά πακέτα αγάπης» προσφέρει ο Δήμος Πεντέλης, ενόψει των εορτών του Πάσχα, δείχνοντας έμπρακτα τη στήριξή του στις ευάλωτες κοινωνικά ομάδες του Δήμου, ενισχύοντας πάνω από 800 άτομα.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το κάθε πακέτο περιλαμβάνει τρόφιμα μακράς διαρκείας ζυμαρικά, ρύζι, γάλα , καφέ, ζάχαρη, όσπρια, τοματοχυμό, μαρμελάδα, τσουρέκια, καθώς και δωροεπιταγή για κρέας.

Η διανομή πραγματοποιείται από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου,

με την ουσιαστική συμβολή των υπηρεσιακών στελεχών και των αρμοδίων εντεταλμένων συμβούλων, την Πέμπτη και Παρασκευή 24 και 25/4/2024, στις εγκαταστάσεις του Κοινωνικού Κέντρου Μελισσίων (Σκιάθου 5 & Μπακογιάννη – Μελίσσια, τηλέφωνα επικοινωνίας 2108032722-2108100885), ενώ γίνονται και κατ’ οίκον διανομές για τους συνανθρώπους μας με αδυναμία μετακίνησης μέσω του «Βοήθεια στο Σπίτι».

Στον ίδιο χώρο πραγματοποιείται και η τακτική διανομή από το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου για τις ημέρες του Πάσχα με είδη πρώτης ανάγκης τρόφιμα, γλυκά καθώς και λαμπάδες και παιχνίδια για τα παιδιά.

H δήμαρχος Νατάσσα Κοσμοπούλου και η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Ελένη Πολίτη ευχαριστούν θερμά την «Τράπεζα τροφίμων» που στήριξε τη δράση με σημαντική προσφορά σε αναψυκτικά, αλλά και τις τοπικές επιχειρήσεις που πρόσφεραν χορηγία στηρίζοντας την παραπάνω δράση.

The post Πασχαλινά πακέτα αγάπης από τον Δήμο Πεντέλης appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα