Περιφράχτηκε το οικόπεδο στις οδούς Πίνδου και Αργυροκάστρου στου Παπάγου

Περιφράχτηκε το οικόπεδο στο οικοδομικό τετράγωνο 217, στις οδούς Πίνδου και Αργυροκάστρου, στου Παπάγου. Η απόφαση ελήφθη καθώς εδώ και αρκετά χρόνια, τόσο ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού όσο και ο Αυτόνομος Οικοδομικός Οργανισμός Αξιωματικών (ΑΟΟΑ), είχαν γίνει αποδέκτες παραπόνων σχετικά με την παράνομη στάθμευση φορτηγών, πούλμαν, ανυψωτικών μηχανημάτων, τροχόσπιτων, εγκαταλειμμένων και καμένων οχημάτων, καθώς και για την παραμονή αστέγων στο χώρο.

Το οικόπεδο στο οικοδομικό τετράγωνο 217 ανήκει ιδιοκτησιακά στον ΑΟΟΑ

(στο μεγαλύτερο ποσοστό του) και στον Δήμο. Σχετικά με την περίφραξη του οικοπέδου και την απομάκρυνση παράνομα σταθμευμένων οχημάτων, καθώς και την αποτροπή κάθε παράνομης δραστηριότητας στο χώρο, είχαν γίνει ερωτήματα και στο Δημοτικό Συμβούλιο Παπάγου-Χολαργού. Έτσι, μετά από συναντήσεις και συχνή επικοινωνία του Δήμου με τον ΑΟΟΑ, αποφασίστηκε η προσωρινή περίφραξη του οικοδομικού τετραγώνου 217 και η απαγόρευση της στάσης ή της στάθμευσης οχημάτων στο χώρο.

Πάντως, ύστερα από πιέσεις του δημάρχου και τη σύμφωνη γνώμη του ΑΟΟΑ, τις Πέμπτες που λειτουργεί η λαϊκή αγορά στην οδό Πίνδου, θα παραμένουν ανοιχτές οι είσοδοι του χώρου, προκειμένου να εξυπηρετούνται οι επισκέπτες της λαϊκής αγοράς.

The post Περιφράχτηκε το οικόπεδο στις οδούς Πίνδου και Αργυροκάστρου στου Παπάγου appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Περιφράχτηκε, Πίνδου, Αργυροκάστρου, Παπάγου,perifrachtike, pindou, argyrokastrou, papagou