Πυρ και μανία κάτοικοι στο Μαρούσι που έχουν μείνει χωρίς ρεύμα για έξι μέρες!

Πυρ και μανία με τον ΔΕΔΔΗΕ είναι οι κάτοικοι στην περιοχή του Δήμου Αμαρουσίου επί των οδών Παραδείσου 21 και Καραολή & Δημητρίου 2. Όπως καταγγέλλουν έχουν μείνει χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα εδώ και έξι μέρες, με αποτέλεσμα να αναγκάζονται ηλικιωμένοι άνθρωποι να ανεβαίνουν από τις σκάλες στα σπίτια τους, αφού -εκτός των άλλων- έχει τεθεί εκτός και το ασανσέρ.

Οι ίδιοι υποστηρίζουν ότι έχουν ενημερώσει για το θέμα τόσο τον αρμόδιο υπουργό,

ενώ απευθύνθηκαν και στο γραφείο του πρωθυπουργού, χωρίς ωστόσο να ασχοληθεί κάποιος μαζί τους, όπως φαίνεται και από την επιστολή του κ. Δ.Κλ. (τα στοιχεία του πολίτη είναι στη διάθεση του «Ε») που ακολουθεί:

«Ο ΔΕΔΔΗΕ αδιαφορεί και περιφρονεί τους πολίτες για το γεγονός ότι άτομα μεγάλης ηλικίας δεν μπορούν να ανεβαίνουν 102 σκαλοπάτια, χωρίς ασανσέρ!

Σήμερα, 6η ημέρα χωρίς ηλεκτρικό στην “παραμεθόρι“” περιοχή του Δήμου Αμαρουσίου Αττικής, Παραδείσου 21 και Καραολή & Δημητρίου 2!!!

Τις 3 πρώτες ημέρες τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ έσκαβαν τα πεζοδρόμια μέχρι να εντοπίσουν τη βλάβη. Τις επόμενες 3 ημέρες τα συνεργεία άφαντα! Δεν δουλεύει κανείς!!!

Το Γραφείο του αρμοδίου Υπουργού κ. Κώστα Σκρέκα γνωρίζει το θέμα, αλλά δεν καταδέχθηκε, όχι να ασχοληθεί, ούτε καν, έστω τυπικά, να μας τηλεφωνήσει.

Και το Γραφείο του κ. Πρωθυπουργού επίσης γνωρίζει το θέμα. Αλλά ούτε και αυτό, που υποτίθεται ότι ενδιαφέρεται για την καθημερινότητα των πολιτών, ασχολήθηκε!

Ελλάδα: Δυστυχώς, τριτοκοσμική χώρα!!!».

The post Πυρ και μανία κάτοικοι στο Μαρούσι που έχουν μείνει χωρίς ρεύμα για έξι μέρες! appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα