Στα περίπου 11 εκατ. ευρώ τα έργα που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Αττικής στον Δήμο Μεταμόρφωσης

Στον Δήμο Μεταμόρφωσης βρέθηκε σήμερα (13/7) ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, στο πλαίσιο των περιοδειών που έχει ξεκινήσει σε όλη την Αττική με σκοπό να ενημερωθεί για την πορεία υλοποίησης έργων, υποδομών και δράσεων που πραγματοποιούνται με χρηματοδότηση της Περιφέρειας, αλλά και για τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών.

Η Περιφέρεια Αττικής έχει χρηματοδοτήσει στον Δήμο Μεταμόρφωσης κατά την τρέχουσα

αυτοδιοικητική περίοδο, μέσω προγραμμάτων και χρηματοδοτικών εργαλείων (ΠΕΠ Αττικής, ίδιοι πόροι κτλπ) έργα, με προϋπολογισμό που αγγίζει τα περίπου 11 εκατ. ευρώ. Πρόκειται για έργα που είτε έχουν ολοκληρωθεί, είτε εκτελούνται, είτε βρίσκονται υπό δημοπράτηση, ή είναι μεσοπρόθεσμης ωρίμανσης.

Κατά την περιοδεία του ο κ. Πατούλης είχε συνάντηση εργασίας στο δημαρχείο της πόλης με τον δήμαρχο Μεταμόρφωσης Στρ. Σαραούδα, παρουσία αντιδημάρχων και υπηρεσιακών στελεχών του Δήμου, με αντικείμενο την πορεία των χρηματοδοτούμενων από την Περιφέρεια έργων που είναι σε εξέλιξη, αλλά και τον σχεδιασμό παρεμβάσεων έργων για την επόμενη προγραμματική περίοδο, βάσει των τοπικών αναγκών.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του στο δημαρχείο ο κ. Πατούλης παρέδωσε στον κ. Σαραούδα ένα σύγχρονο απορριμματοφόρο συγκέντρωσης βιοαποβλήτων και καφέ κάδους, στο πλαίσιο του σχετικού προγράμματος που υλοποιεί η Περιφέρεια και στους 66 Δήμους της Αττικής, με στόχο την ενίσχυση της ανακύκλωσης.

O περιφερειάρχης περιόδευσε σε έργα που έχει χρηματοδοτήσει η Περιφέρεια όπως την κατασκευή του 2ου Λυκείου Μεταμόρφωσης, ενώ μετέβη και στο 1ο ΓΕΛ της πόλης, όπου έχουν γίνει παρεμβάσεις ενεργειακής αναβάθμισης. Επιπρόσθετα επιθεώρησε τις υπό εξέλιξη εργασίες για τη διαμόρφωση κόμβων των οδών Τατοΐου και Δροσίνη, κοντά στη συμβολή του με την Αττική Οδό, επισκέφθηκε στο σημείο της Εθνικής Οδού όπου θα μπουν ηχοπετάσματα, σε σημείο που λειτουργούν βυθιζόμενοι κάδοι ανακύκλωσης, ενώ μετέβη και στο Χατζηπατέρειο ίδρυμα.

Τον περιφερειάρχη Αττικής συνόδευαν ο δήμαρχος Στρ. Σαραούδας, η αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Λ. Κεφαλογιάννη, ο αντιπεριφερειάρχης Υγείας Γ. Κεχρής, η αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτισμικής Ανάπτυξης Π. Λεονάρδου, ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού Β. Γιαννακόπουλος, οι εντεταλμένοι περιφερειακοί σύμβουλοι Φ. Δαλιάνη και Σ. Ευσταθόπουλος, καθώς και η διευθύντρια Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της Περιφέρειας Μ. Μίσκα.

Η περιοδεία του Γ. Πατούλη στη ΜεταμόρφωσηΛήψη

The post Στα περίπου 11 εκατ. ευρώ τα έργα που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Αττικής στον Δήμο Μεταμόρφωσης appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα