Στη γειτονιά του Άη Γιάννη ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Μυλωνάκης

Το πρόγραμμα του συνδυασμού Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή για την περιοχή του Άη Γιάννη παρουσίασε ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Μυλωνάκης.

Στην ανακοίνωσή της η παράταξη αναφέρει:

Ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Συνδυασμός «Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή» και ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Μυλωνάκης ξεκινούν νέο κύκλο επισκέψεων στις γειτονιές της πόλης μας, εξειδικεύοντας τις προγραμματικές θέσεις της παράταξης για την καθημερινότητα των συμπολιτών μας.

Η αρχή έγινε το απόγευμα της Κυριακής 17 Σεπτεμβρίου

από την περιοχή του Άη Γιάννη, με σημείο συνάντησης το Erudio Café. Ο επικεφαλής του συνδυασμού μας Γιάννης Μυλωνάκης παρουσίασε το πρόγραμμα των «Αλλάζουμε» για τη συγκεκριμένη γειτονιά, ενώ είχε την ευκαιρία να απαντήσει και σε πλήθος ερωτημάτων συμπολιτών μας.

Διαβάστε στον σύνδεσμο που ακολουθεί τις 5 Δεσμεύσεις μας  για τη γειτονιά του Άη Γιάννη:

https://bit.ly/46hFmkA

«Η παράταξή μας ό,τι λέει το κάνει πράξη. Αφού ακούσαμε τους συμπολίτες μας και καταγράψαμε τα προβλήματα και τις προτάσεις τους, τώρα πλέον, έχοντας επεξεργαστεί όλα τα δεδομένα που συγκεντρώσαμε, παρουσιάζουμε το πρόγραμμά μας ανά γειτονιά. Ξεκινάμε από τη γειτονιά του Άη Γιάννη και συνεχίζουμε. Όλοι μαζί, με γνώση, σχέδιο και όρεξη για δουλειά, αλλάζουμε τις γειτονιές μας, αλλάζουμε τον Δήμο μας» δήλωσε ο Γ. Μυλωνάκης μετά τη συνάντηση.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο πρ. Δήμαρχος Αντώνης Σιδέρης και ο Πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου Αγίου Ιωάννη Τάσος Πικούν, ενώ, μεταξύ άλλων, παραβρέθηκαν οι Γιάννης Γουργούλης, πρ. Αντιδήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Καίτη Μοσχονά, πρ. Αντιδήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Γιάννης Σιδέρης, πρ. Αντιδήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Ελισάβετ Πετσατώδη, πρ. Αντιδήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Γιάννης Μπαλτόπουλους, πρ. Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, Γιώργος Παπαβασιλείου, πρ. Γεν. Γραμματέας Δήμου Αγίας Παρασκευής και Γραμματέας της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ, Λένα Βακαλοπούλου, Πρόεδρος Συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Τσαγγάρης, Πρόεδρος Αθλητικού Σωματείου Αγίας Παρασκευής και Ντίνα Μπουλούμπαση, Πρόεδρος Ζωόφιλων Αγίας Παρασκευής.

Στη συνάντηση παρόντες ήταν, επίσης, οι δημοτικοί σύμβουλοι του Ανεξάρτητου Δημοτικού Συνδυασμού «Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή» Κώστας Κρητικίδης, Άννα Γάκη και Πέτρος Διακογιάννης, καθώς και ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος και πλέον υποψήφιος του συνδυασμού Σωτήρης Παπαμιχαήλ.

The post Στη γειτονιά του Άη Γιάννη ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Μυλωνάκης appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Άη Γιάννη, Γιάννης Μυλωνάκης,ai gianni, giannis mylonakis