Στη Νέα Ιωνία διεκδικούν νέα και ασφαλή σχολεία με μια πρωτότυπη δράση δίπλα στον οικόπεδο της ΕΡΙΟΤΕΚ

Δράση για την ανάδειξη της αναγκαιότητας ιδρύσεως νέων σχολείων σε καινούργια και ασφαλή κτήρια στον Δήμο Νέας Ιωνίας προγραμματίζει το Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Νέας Ιωνίας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023, στις 11 το πρωί, στον χώρο του Α.Ο. Περισσού, δίπλα στο οικόπεδο της ΕΡΙΟΤΕΚ, για το οποίο τόσος θόρυβος έχει ξεσηκωθεί τελευταίως στην πόλη.

Η προαναφερόμενη δράση αποφασίστηκε την

Κυριακή 19/11, σε συνάντηση που πραγματοποίησαν οι πρόεδροι των Δ.Σ. των συλλόγων γονέων όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων με το Δ.Σ. της Ένωσης και στη διάρκεια της οποίας έγινε αναλυτική συζήτηση για το οικόπεδο της ΕΡΙΟΤΕΚ

Στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθούν φιλικοί αγώνες μπάσκετ από τους μαθητές/τριες των γυμνασίων και λυκείων της Νέας Ιωνίας, με τη βοήθεια του Α.Ο. Περισσού, θεατρική παράσταση από μαθητές και μαθήτριες λυκείου, ενώ τα παιδιά των νηπιαγωγείων και των δημοτικών θα ζωγραφίσουν «το σχολείο που θέλουμε».

The post Στη Νέα Ιωνία διεκδικούν νέα και ασφαλή σχολεία με μια πρωτότυπη δράση δίπλα στον οικόπεδο της ΕΡΙΟΤΕΚ appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ιωνία, ΕΡΙΟΤΕΚ,ionia, eriotek