Στην αθλητική γιορτή του Γ.Σ.«Φοίνικας» η υποψήφια δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Σταυράκη – Πατούλη

Στη γιορτή λήξης της αγωνιστικής περιόδου του Γυμναστικού Συλλόγου «Φοίνικας» παραβρέθηκε η υποψήφια Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, η οποία συνεχάρη τους αθλητές για τις γυμναστικές τους επιδείξεις.

Στον χαιρετισμό της η υποψήφια Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, συνεχάρη τους αθλητές του Γυμναστικού Συλλόγου «Φοίνικας», οι οποίοι με τις διακρίσεις τους σε εθνικό και διεθνές επίπεδο συμβάλλουν στην ακτινοβολία του Δήμου ως κέντρο αθλητισμού και ανέφερε: «Από τη θητεία μου στο παρελθόν ως Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης

“Περιβάλλον, Αθλητισμός, Πολιτισμός”, έχω υπάρξει σταθερός αρωγός των αθλητικών σωματείων του Δήμου μας. Πιστεύοντας στη δύναμη της αθλητικής διαπαιδαγώγησης, ως νέα διοίκηση του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, θα συνεχίσουμε στην πράξη να στηρίζουμε το έργο των αθλητικών σωματείων του Δήμου μας, συμβάλλοντας στην εύρυθμη λειτουργία τους. Στις προτεραιότητες του προγράμματος του Συνδυασμού “Ενωμένοι” στον αθλητισμό είναι η κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου στη Λυκόβρυση, η αναβάθμιση των υφιστάμενων αθλητικών δομών, η χορηγική στήριξη των διακριθέντων αθλητών των συλλόγων του Δήμου σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, η υποστήριξη αθλητικών συλλόγων που διαχρονικά συμβάλλουν στην αθλητική διαπαιδαγώγηση της νεολαίας μας».

Κλείνοντας τον χαιρετισμό της η Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, σε μια συμβολική κίνηση κάλεσε τους πολίτες της Λυκόβρυσης και της Πεύκης να «φυτέψουν» τον σπόρο της αλλαγής για την επόμενη μέρα στον Δήμο. «”Ενωμένοι” μπορούμε να συνδιαμορφώσουμε το μέλλον μας και να βελτιώσουμε τη ζωή μας. Φυτεύοντας τους σπόρους καλέντουλας που προσφέραμε σήμερα στα παιδιά, καλλιεργούμε την κουλτούρα τη περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης στη νέα γενιά, τους δείχνουμε τον δρόμο πώς καθένας από εμάς μπορεί να γίνει μέρος της προσπάθειας “Ομορφαίνω τη ζωή μου, Ομορφαίνω την πόλη μου”».

The post Στην αθλητική γιορτή του Γ.Σ.«Φοίνικας» η υποψήφια δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Σταυράκη – Πατούλη appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γ Σ Φοίνικας, Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Σταυράκη – Πατούλη,g s foinikas, lykovrysis – pefkis marina stavraki – patouli