Στον ΣΠΑΠ το βραβείο για την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση και εκπαίδευση των Greek Green Awards

Στον Σύνδεσμο Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) απονεμήθηκε το βραβείο για την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση και εκπαίδευση των Greek Green Awards 2022. Τα βραβεία απονεμήθηκαν σε φορείς Αυτοδιοίκησης για βέλτιστες πρακτικές για το περιβάλλον και την αειφορία, υπό την αιγίδα του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Το βραβείο παρέλαβαν ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ Βλάσσης Σιώμος μαζί με τον αντιπρόεδρο του ΣΠΑΠ,

αντιδήμαρχο και αναπληρωτή δημάρχου Αμαρουσίου Στέφανο Τσιπουράκη. Ο ΣΠΑΠ παρέλαβε το βραβείο από τον καθηγητή Δυναμικής Τεκτονικής Εφαρμοσμένης Γεωλογίας & Διαχείρισης Φυσικών Καταστροφών & πρόεδρο του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας Ευθύμη Λέκκα.

Οι προτάσεις για τις βέλτιστες πρακτικές και τις δράσεις των φορέων ΟΤΑ στους τομείς του περιβάλλοντος, των τεχνολογιών αιχμής, της εξοικονόμησης ενέργειας, των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, της ανακύκλωσης προϊόντων και υλικών και της κυκλικής οικονομίας που υπεβλήθησαν από ΟΤΑ, αλλά και ιδιωτικούς φορείς, αξιολογήθηκαν, βαθμολογήθηκαν και βραβεύθηκαν από ειδική επιστημονική επιτροπή υψηλού κύρους. Η πρόταση το Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού, η οποία επικεντρώθηκε στις δράσεις που πραγματοποιεί για την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση και εκπαίδευση και αξιολογήθηκε ως καλύτερη πρόταση, από τις 57, που υποβλήθηκαν συνολικά.

Στην τελετή απονομής παραβρέθηκαν και απένειμαν βραβεία ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, ο γενικός γραμματέας Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων Μανώλης Γραφάκος πολλοί δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι εταιρειών υψηλής τεχνολογίας και πλήθος κόσμου.

Η δήλωση του Βλ. ΣιώμουΛήψη

The post Στον ΣΠΑΠ το βραβείο για την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση και εκπαίδευση των Greek Green Awards appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΣΠΑΠ, Greek Green Awards,spap, Greek Green Awards